Zemis Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Panowie ma ktoś znajomego jubilera w Krakowie?
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Panowie ma ktoś znajomego jubilera w Krakowie? a co potrzebujesz?? Nie mam w sumie znajomego jubilera, ale jak robiłem obrączki oraz pierścionek zaręczynowy to znalazłem sobie jubilera, który mi to wszystko zrobił w dobrej kasie (oczywiście na złoto i kamienie wystawia certyfikaty autentyczności), więc jak by co to mogę dać namiary.
Zemis Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Potrzebuje pierścionek zaręczynowy...jak możesz to rzuć namiar dzieki za informacje Ajfon srajfon
KERCZI Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Panowie, potrzebuje kupic router 4G LTE (na karte sim), ktos moze ostatnio kupowal, wie co dobre, a czego unikac? bede wdzieczny za pomoc Tp-link mp7350 - kox Jak cos to tanio sprzedam router huawei 3G
_Gabriel_ Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Panowie, potrzebuje kupic router 4G LTE (na karte sim), ktos moze ostatnio kupowal, wie co dobre, a czego unikac? bede wdzieczny za pomoc Tp-link mp7350 - kox Jak cos to tanio sprzedam router huawei 3G fajny ten tp link tanio tzn, ze pewnie z 50zl bedziesz chcial
KERCZI Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Panowie, potrzebuje kupic router 4G LTE (na karte sim), ktos moze ostatnio kupowal, wie co dobre, a czego unikac? bede wdzieczny za pomoc Tp-link mp7350 - koxJak cos to tanio sprzedam router huawei 3G fajny ten tp linktanio tzn, ze pewnie z 50zl bedziesz chcial Tja - tylko ze 3 takie banknociki
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Potrzebuje pierścionek zaręczynowy...jak możesz to rzuć namiar dzieki za informacje Ajfon srajfon podaj e-maila
KERCZI Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nie pamietam, 587 chyba Huawei, 5 urządzeń sie do niego da podpiąć. Po wifi. Bateria koło 3h trzyma. Ma wyświetlacz z ilością pobranych danych, zasięgu itd
Zemis Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Lukasz poszło PW do Ciebie Ajfon srajfon
KERCZI Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Gruszka drugim razem nie ściemniaj ze jedziesz na obóz...tylko powiedz wprost ze ciężkie czasy nastały i ze musisz dorobić w Biedronce
Wąski Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Panowie ma ktoś znajomego jubilera w Krakowie? Gruszka ma Gruszka drugim razem nie ściemniaj ze jedziesz na obóz...tylko powiedz wprost ze ciężkie czasy nastały i ze musisz dorobić w Biedronce hahhahhhah
Zemis Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 To poczekamy jak Pan Gruszka sie wypowie;) Ajfon srajfon
Vixen Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Musze was kiedys odwiedzic na spocie :-) Dante Ciebie to chyba z rok nie widzialem , urosles jeszcze ?:-D Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Transitpower Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Kox kawałek:Kojarzysz z klubu A3.net Jurka (nick Warhammer)? Pewnie gościa widziałem kiedyś na spocie tylko nie wiedziałem że to on a co ? Zmarł w piątek. Na forum A3 jest temat ze wszelkimi informacjami. Smutna informacja, szczególnie że osobiście go poznałem ABG
KERCZI Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Kox kawałek:Kojarzysz z klubu A3.net Jurka (nick Warhammer)? Pewnie gościa widziałem kiedyś na spocie tylko nie wiedziałem że to on a co ? Zmarł w piątek. Na forum A3 jest temat ze wszelkimi informacjami. Smutna informacja, szczególnie że osobiście go poznałem ABG A co sie stalo?
OGr Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Kox kawałek:Kojarzysz z klubu A3.net Jurka (nick Warhammer)? Pewnie gościa widziałem kiedyś na spocie tylko nie wiedziałem że to on a co ? Zmarł w piątek. Na forum A3 jest temat ze wszelkimi informacjami. Smutna informacja, szczególnie że osobiście go poznałem ABG O kurde smutna informacja :-( A co sie stało ?
Transitpower Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Miał w głowie tętniaka który pękł... Szkoda chłopaka... Niewiele starszy ode mnie... W piątek o 13:40 na Batowicach jest pogrzeb gdyby ktoś był zainteresowany. ABG
Rekomendowane odpowiedzi