Cuber Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Ta śpiąca królewna w środku to Cuber ? dla Ciebie PAN CUBER
-RamzeS- Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Ta śpiąca królewna w środku to Cuber ? dla Ciebie PAN CUBER Patrząc na to zdjęcie ciężko nazwać cie PANEM
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Ta śpiąca królewna w środku to Cuber ? dla Ciebie PAN CUBER Patrząc na to zdjęcie ciężko nazwać cie PANEM Hahahah....trochę tak
Cuber Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 PAN jedzie w środku i aby nie obijał się o drzwi ze zmęczenia ma dwie poduszki po bokach ! Tak się dba o Pana
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 PAN jedzie w środku i aby nie obijał się o drzwi ze zmęczenia ma dwie poduszki po bokach ! Tak się dba o Pana Buahahaha Wariaty )
Radekst Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) widzieliscie jak 31.10.15 lecial meteoryt nad Polska? akurat wtedy z Kielc lecialem, w sekundzie sie jasno zrobilo, niecodziennie widzi sie taki widok widze, ze na YT pojawilo sie kilka filmikow Edytowane 2 Listopada 2015 przez Radekst
skotmen Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Ale urwał http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news-pech-i-szczescie-wierzysz-w-opatrznosc-czy-w-przeznaczenie-v,nId,1914819
ruks Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 widzieliscie jak 31.10.15 lecial meteoryt nad Polska? akurat wtedy z Kielc lecialem, w sekundzie sie jasno zrobilo, niecodziennie widzi sie taki widok O której jechałeś? Ja też wracałem z Kielc ale meteorytów nie widziałem...
_Gabriel_ Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Pewnie swieca mu nie domaga a on myslal, ze to meteoryty Edytowane 2 Listopada 2015 przez _Gabriel_
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Pewnie swieca mu nie domaga a on myslal, ze to meteoryty Jakbyś miał Zenon zamiast xenonu...tez byś widział...
Radekst Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 widzieliscie jak 31.10.15 lecial meteoryt nad Polska? akurat wtedy z Kielc lecialem, w sekundzie sie jasno zrobilo, niecodziennie widzi sie taki widok O której jechałeś? Ja też wracałem z Kielc ale meteorytów nie widziałem...Nie meteortow tylko meteoryta, jednego.Kurcze nie pamietam ktora to byla dokladnie godzina, okolo 19 chyba.
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 jak by ktoś szukał mam dwie 205/55/16 zima tak na dwie zimy w dobrej cenie
Shadow Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 widzieliscie jak 31.10.15 lecial meteoryt nad Polska?akurat wtedy z Kielc lecialem, w sekundzie sie jasno zrobilo, niecodziennie widzi sie taki widok O której jechałeś? Ja też wracałem z Kielc ale meteorytów nie widziałem...Nie meteortow tylko meteoryta, jednego.Kurcze nie pamietam ktora to byla dokladnie godzina, okolo 19 chyba. To dopiero początek, ma się to powtarzać przez najbliższe (chyba) 1,5 tyg także wszystko przed nami! Kto na spota ?
ruks Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) widzieliscie jak 31.10.15 lecial meteoryt nad Polska? akurat wtedy z Kielc lecialem, w sekundzie sie jasno zrobilo, niecodziennie widzi sie taki widok O której jechałeś? Ja też wracałem z Kielc ale meteorytów nie widziałem...Nie meteortow tylko meteoryta, jednego.Kurcze nie pamietam ktora to byla dokladnie godzina, okolo 19 chyba. To ja jechałem sporo wcześniej Edytowane 3 Listopada 2015 przez ruks
Rekomendowane odpowiedzi