boseron Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 nie ma za co, zwykle x3 choc juz po programie i bez dpf nawet sie odpycha, edraven dziekuje po zimie bedzie zmiana auta hehe.... chyba juz tak mam
OGr Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Radek, sprzęgło klei za***iście ;-)
radimm Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Ogr, jak skrzynia? jak teraz ma się wartość obr to prędkości, zwłaszcza biegi 3,4,5,6? Dużo tam rzeźby? Bo do wakacji też chciałbym u siebie ogarnąć
OGr Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Ogr, jak skrzynia? jak teraz ma się wartość obr to prędkości, zwłaszcza biegi 3,4,5,6? Dużo tam rzeźby? Bo do wakacji też chciałbym u siebie ogarnąć Skrzynia jak skrzynia, działa i dobrze klei ;-) Jadę dzisiaj w mała trasę to Ci mogę sprawdzić. Jakie wartości potrzebujesz ? Przy 3k ? Do wymiany skrzynia, sanki, wybieraki, rozrusznik AVF, dystans AVF, komplet sprzegła 240, gałka, poduszka skrzyni jest inna, półosie częśto też ale nie przy każdym setupie.
Wąski Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Karol dzięki mam nadzieję że spisaliśmy się
Radekst Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Radek, sprzęgło klei za***iście ;-) to git napisz mi jakie koszta takiej zabawy a nie wiesz czy juz cos robili przy moim? Edytowane 10 Listopada 2015 przez Radekst
radimm Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Ogr, jak skrzynia? jak teraz ma się wartość obr to prędkości, zwłaszcza biegi 3,4,5,6? Dużo tam rzeźby? Bo do wakacji też chciałbym u siebie ogarnąć Skrzynia jak skrzynia, działa i dobrze klei ;-) Jadę dzisiaj w mała trasę to Ci mogę sprawdzić. Jakie wartości potrzebujesz ? Przy 3k ? Do wymiany skrzynia, sanki, wybieraki, rozrusznik AVF, dystans AVF, komplet sprzegła 240, gałka, poduszka skrzyni jest inna, półosie częśto też ale nie przy każdym setupie. chyba najbardziej interesują mnie prędkości autostradowe hmm... 6 bieg - prędkość od 140km/h w góre
OGr Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Koszt spory. Nie wiem prawdę mówiąc.
Radekst Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Ogr, jak skrzynia? jak teraz ma się wartość obr to prędkości, zwłaszcza biegi 3,4,5,6? Dużo tam rzeźby? Bo do wakacji też chciałbym u siebie ogarnąć Skrzynia jak skrzynia, działa i dobrze klei ;-) Jadę dzisiaj w mała trasę to Ci mogę sprawdzić. Jakie wartości potrzebujesz ? Przy 3k ? Do wymiany skrzynia, sanki, wybieraki, rozrusznik AVF, dystans AVF, komplet sprzegła 240, gałka, poduszka skrzyni jest inna, półosie częśto też ale nie przy każdym setupie. chyba najbardziej interesują mnie prędkości autostradowe hmm... 6 bieg - prędkość od 140km/h w góre wlasnie, podaj ile masz na 6 biegu przy 4.5k rpm
OGr Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Jasne, jak podasz ile masz przy 5 to ja Ci podam przy 4.5 ;-)
radimm Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Jasne, jak podasz ile masz przy 5 to ja Ci podam przy 4.5 ;-) przy przedliftowym liczniku (tj do 220) szafe można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi