KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tylko dołożenie Q do tego auta to nie prosta sprawa, jest inna podłoga w Q i w osce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ...tylko tygrysa trochę szkoda było dla tych siedzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 :decayed: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ...tylko tygrysa trochę szkoda było dla tych siedzeń Ten Tygrys sprzedaje się już dobre dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n-x Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Czy jutro coś będzie bo jak tak to bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Czy jutro coś będzie bo jak tak to bym wpadł No jutro będzie Wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n-x Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tylko w którym miejscu w galerii tzn który parking i czy mogę się chwilę spóznic , będę 1 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tylko w którym miejscu w galerii tzn który parking i czy mogę się chwilę spóznic , będę 1 raz Najwyższy poziom (kolor pomarańczowy). Pierwszy raz możesz się spóźnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n-x Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Kończę pracę o 19:44 zbieram się na spota dobre pół roku ale nie mialem kiedy bo ciągle praca na popołudniu zazwyczaj do 00:00 albo później ale w końcu się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Jesteś pewny, że to 19:44 a nie 19:42 albo 19:46? Bo różnica jest kolosalna A na poważnie... Pracujesz w MPK? ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n-x Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Hahaha dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Autobusy czy tramwaje? Która zajezdnia? ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n-x Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Autobusy , aktualnie Wola ale myślę od stycznia na Plaszow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Moja droga była taka sama. Najpierw Wola (i kłótnie z pojebanymi dyspozytorami) a później przeniosłem się na Płaszów. To była najlepsza decyzja jaką podjąłem za czasów MPK. Tobie też sugeruję, żeby bez wahania przenosić się na Płaszów. Ps: nie popełnij tylko innego mojego błędu i nie daj się przenieść na ajenta, o ile jesteś na umowie ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczek Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 na tramwajach chyba lepioj, bo chłopaki kupili B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n-x Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Ja akurat jestem ajentem z wyboru nie liczę na emeryturę w tym chorym państwie, ale puki brakuje kierowców ( i to sporo ) to godzin w brud a po wypłatę taczkami się jedzie xD A tak btw będziesz dzisiaj ? Edytowane 24 Listopada 2015 przez n-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tylko pamiętaj zaciągaj ręczny jak idziesz lać bo skończysz jak Transit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Powinienem być... Co do ajentów - mam odmienne zdanie i żadna kasa tego nie zmieni... Ale nie chce mi się na ten temat tutaj pisać. Pogadamy o tym na spocie ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 ... tj. wyjdziesz z kibla i stwierdzisz brak narzędzia pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tylko pamiętaj zaciągaj ręczny jak idziesz lać bo skończysz jak Transit Hahaha padłem!! Przypomniałeś mi tą historie i sie popłakałem ze śmiechu :-) ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi