FANTOMAS Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Potrzebuję 2Gb PC2-4200 533MHz DDR2 w jednej listwie Podpowie ktoś gdzie znajdę w pobliżu Czyżyn taki staroć ? Prawdopodobnie znajde cos podobnego w domu, ale na 667MHz, taktowania powinny sie zsynchronizowac ale 4GB tez by sie znalazly jesli chcesz na szybko to moge pozyczyc, bo nie uzywamRadek, a kiera juz spasowana ? Hamownia była ? [emoji1] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka To jak możesz i będziesz na spocie to zabierz ze sobą taką i taką. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Bede dzisiaj na spocie a po co ? Po drodze
boseron Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 pójdę boso..... czesc Panowie i czesc wesoły Żydku
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 z Psiakami i to podwójnymi oraz Psiorami sorry Pisiorami nie gadam
Shadow Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Potrzebuję 2Gb PC2-4200 533MHz DDR2 w jednej listwie Podpowie ktoś gdzie znajdę w pobliżu Czyżyn taki staroć ? Prawdopodobnie znajde cos podobnego w domu, ale na 667MHz, taktowania powinny sie zsynchronizowac ale 4GB tez by sie znalazly jesli chcesz na szybko to moge pozyczyc, bo nie uzywamRadek, a kiera juz spasowana ? Hamownia była ? [emoji1] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka To jak możesz i będziesz na spocie to zabierz ze sobą taką i taką. Swoją drogą do PC czy laptopa ?
FANTOMAS Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Potrzebuję 2Gb PC2-4200 533MHz DDR2 w jednej listwie Podpowie ktoś gdzie znajdę w pobliżu Czyżyn taki staroć ? Prawdopodobnie znajde cos podobnego w domu, ale na 667MHz, taktowania powinny sie zsynchronizowac ale 4GB tez by sie znalazly jesli chcesz na szybko to moge pozyczyc, bo nie uzywamRadek, a kiera juz spasowana ? Hamownia była ? [emoji1] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka To jak możesz i będziesz na spocie to zabierz ze sobą taką i taką. Swoją drogą do PC czy laptopa ? do pc (dimm)
wiktorziolo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie możecie polecić kogoś kto zajmuje się regeneracją sprzęgła w Krk? tarcza kevlar + regeneracja docisku?
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzięki za spota ps. Kerczi klepłeś tego merca co mi się wpierdzielił pod plazą ?
KERCZI Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Myslalem ze staniesz na światłach na pole position
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Myslalem ze staniesz na światłach na pole position Specjalnie pojechałem bo mi się DPF włączył i nie chciałem się denerwować
KERCZI Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Hahahaha...może bałeś sie żebym Ci d*py nie strzepal )) Edytowane 1 Grudnia 2015 przez KERCZI
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 Hahahaha...może bałeś sie żebym Ci d*py nie strzepal )) Spokojna Twoja rozczochrana Założę zimę i polatamy
FANTOMAS Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Myslalem ze staniesz na światłach na pole position Specjalnie pojechałem bo mi się DPF włączył i nie chciałem się denerwować ale że co znowu ci stoi do połowy
KERCZI Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Myslalem ze staniesz na światłach na pole position Specjalnie pojechałem bo mi się DPF włączył i nie chciałem się denerwować ale że co znowu ci stoi do połowy Hhahahah...taki lajf...a Ty co? Wstajesz rano i podgladasz recepcje???
Rekomendowane odpowiedzi