KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Przeca to stały bywalec jak dobrze kojarzę Frantica w sumie to lepiej że mnie nie było A to ja nie wiedziałem...rzadko tam chodzę...
Cuber Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 To już wiesz czemu Ja tam nie chodzę
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) To już wiesz czemu Ja tam nie chodzę Aż taka kosa? Przeca to dawno i nie prawda ) nawet mnie przeszło Edytowane 5 Grudnia 2015 przez KERCZI
Cuber Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 Nie no żadna kosa.... Tylko o czym mam z nim rozmawiać ? Gość grał w biznes lidze na boisku obok i nawet cześć nie powiedział ....... sprzedał kulawą furę w klubie i uciekł z forum..... PS. 19-stki Zima ja pierdziele do 20-stek czuje się jak bym jeżdził na 16-stach z profilem opony 70
boseron Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 moze zorganizujemy spotkanie w programie " wybacz mi" czyli na 19 miękko
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 moze zorganizujemy spotkanie w programie " wybacz mi" czyli na 19 miękko BOSERON za wczoraj to powinieneś...dziwie sie ze jeszcze tego nie zrobiłeś...
boseron Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Kerczi bardziej pomyslalem o ścieżce Trzeniek-Cuber no ale skoro chcesz ode mnie kwiaty to przyniosę Ci na piłkę nastepnym razem nie bede ściągał Cie z tej rurki, tańcz sobie do rana
jarko Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Nie no żadna kosa.... Tylko o czym mam z nim rozmawiać ? Gość grał w biznes lidze na boisku obok i nawet cześć nie powiedział ....... sprzedał kulawą furę w klubie i uciekł z forum..... Jeszcze tylko Ogra do kompletu brakowało Edytowane 5 Grudnia 2015 przez jarko
OGr Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Nie no żadna kosa.... Tylko o czym mam z nim rozmawiać ? Gość grał w biznes lidze na boisku obok i nawet cześć nie powiedział ....... sprzedał kulawą furę w klubie i uciekł z forum..... Jeszcze tylko Ogra do kompletu brakowało A to niby ze ja się nie witam, bo nie czaje? Auta też nikomu kulawego nie sprzedałem. Naciapane z bagażnika...
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Nie no żadna kosa.... Tylko o czym mam z nim rozmawiać ? Gość grał w biznes lidze na boisku obok i nawet cześć nie powiedział ....... sprzedał kulawą furę w klubie i uciekł z forum..... Jeszcze tylko Ogra do kompletu brakowało A to niby ze ja się nie witam, bo nie czaje? Auta też nikomu kulawego nie sprzedałem.Naciapane z bagażnika... Buahhahahahahahahaha padłem )) Przed Toba był kiedyś taki Ogr a raczej TrueOgr
jarko Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Si Edytowane 5 Grudnia 2015 przez jarko
OGr Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Czerwone na bora koło Statoila Aaaa to Ty byłeś. Widziałem ze kogoś dziabneli :-/Naciapane z bagażnika...
boseron Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 TrueOgr teraz mandaty wlepia ot i historyja sie związała
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 W policji????? Gruby sztos Zobacz ofertę: Jaguar XJL 2011 *Piękny!!! Jak nowy!! http://allegro.pl/showItem2.php?item=5833808881
OGr Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 W policji????? Gruby sztos Zobacz ofertę: Jaguar XJL 2011 *Piękny!!! Jak nowy!! http://allegro.pl/showItem2.php?item=5833808881 Nowy to on był 4 lata temu :-)Naciapane z bagażnika...
Rekomendowane odpowiedzi