Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno się nie da, bo trzeba by najpierw zderzak odkręcić...

a co jest za tym deklem, że nie chce wyjść?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakaś rura, której u Maxa nie ma. Ale brak tej rury to chyba jedyna przewaga Pb nad TDI :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jakaś rura, której u Maxa nie ma. Ale brak tej rury to chyba jedyna przewaga Pb nad TDI :polew: :polew: :polew: :polew:

A nie dało się tej rury jakoś wyciągnąć? :)

Opublikowano
:mysli: :mysli: Nie bardzo!
Opublikowano

Eeee wszystko sie musia dac.....Potrzebne CI jest odpowiednie podejscie :kox:

No i sprzet kershaw_1018.jpg:D

Opublikowano

Witajcie panocki :P

Co do HIDow to tak jak mowil Mega u niego siedza H1 :confused4: a ja mam H7 :gwizdanie:

Po drugie jakas pieprzona ruła , przeszkadza w wyciagnieciu dekla ale mysle ze wyjdzie tylko trza by sie troche pomordowac. Co do wyciagniecia lampy to nie jest tak prosto , bo trzeba zderzak odkrecic lub byc gietkim jak akrobata w cyrku bo dwie sruby od lampy sa pod spodem od dolu zderzaka do ktorych sie dostac graniczy z cudem :)

Ale Mega dont wory , next time zalozymy :P

Panowie jak myslicie ile mozna przejezdzic na 0 na FISie :P Narazie zrobilem 36km :dance: :dance:

Opublikowano

Panowie jak myslicie ile mozna przejezdzic na 0 na FISie :P Narazie zrobilem 36km :dance: :dance:

Jezdzij dales a sie przekonasz :D
Opublikowano

Hmmm no wlasnie sie chce przekonac :P

Opublikowano

nie da to sie wiesz - jest taka dziurka, w ktora nalezy wlozyc odpowiednie (odpowiednio dlugie) narzedzie, troche technicznie poruszac i jest pieknie

kurka - wszystkiego Was trzeba uczyc :polew:

Opublikowano

ja zrobiłem 67km

Opublikowano

nie da to sie wiesz - jest taka dziurka, w ktora nalezy wlozyc odpowiednie (odpowiednio dlugie) narzedzie, troche technicznie poruszac i jest pieknie

No to może pokażesz nam jak to się wkłada to narzędzie?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

przez chwile zastanawiałem się, co to za forum :polew:

Opublikowano

przez chwile zastanawiałem się, co to za forum :polew:

ROB to jest krakowski kox!! :polew:

Opublikowano

ja zrobiłem 67km

:blink: :blink: :blink: :blink: Kurde chyba nie dobije do tego wyniku :P Juz jezdze w promieniu max. 200 metrow od stacji hehehe , jak by mi zaczal kaszlec :P Ale sprubuje.

Murzyna ty to wszystko bys rezal mlotkiem :P Czasami trzeba sie delikatnie obchodzic z niunia , bo potem sie ludzie dziwia ze takie porozpieprzane te A4 sie sprzedaja hehehehe.

Opublikowano

Wy o niebie, a ja o srubokretach :polew:

Tiaaaa a świstak siedzi.... i kombinuje jak lampę zdjąć!

Opublikowano

Mega no to moze zawitasz na spota w Niedziele pochwalić się furaczem nowy..... moze Ci wybaczymy przejscie z A4 na A6 :mysli: