themOn Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Podobno się nie da, bo trzeba by najpierw zderzak odkręcić... a co jest za tym deklem, że nie chce wyjść?
mega13 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Jakaś rura, której u Maxa nie ma. Ale brak tej rury to chyba jedyna przewaga Pb nad TDI :polew: :polew:
themOn Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Jakaś rura, której u Maxa nie ma. Ale brak tej rury to chyba jedyna przewaga Pb nad TDI :polew: :polew: A nie dało się tej rury jakoś wyciągnąć?
Tukan Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Eeee wszystko sie musia dac.....Potrzebne CI jest odpowiednie podejscie No i sprzet
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witajcie panocki Co do HIDow to tak jak mowil Mega u niego siedza H1 a ja mam H7 :gwizdanie: Po drugie jakas pieprzona ruła , przeszkadza w wyciagnieciu dekla ale mysle ze wyjdzie tylko trza by sie troche pomordowac. Co do wyciagniecia lampy to nie jest tak prosto , bo trzeba zderzak odkrecic lub byc gietkim jak akrobata w cyrku bo dwie sruby od lampy sa pod spodem od dolu zderzaka do ktorych sie dostac graniczy z cudem Ale Mega dont wory , next time zalozymy Panowie jak myslicie ile mozna przejezdzic na 0 na FISie Narazie zrobilem 36km :dance:
Tukan Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie jak myslicie ile mozna przejezdzic na 0 na FISie Narazie zrobilem 36km :dance: Jezdzij dales a sie przekonasz
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie jak myslicie ile mozna przejezdzic na 0 na FISie Narazie zrobilem 36km :dance: Jezdzij dales a sie przekonasz Hmmm no wlasnie sie chce przekonac
Gość Murzyn Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 nie da to sie wiesz - jest taka dziurka, w ktora nalezy wlozyc odpowiednie (odpowiednio dlugie) narzedzie, troche technicznie poruszac i jest pieknie kurka - wszystkiego Was trzeba uczyc
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie jak myslicie ile mozna przejezdzic na 0 na FISie Narazie zrobilem 36km :dance: Jezdzij dales a sie przekonasz Hmmm no wlasnie sie chce przekonac ja zrobiłem 67km
mega13 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 nie da to sie wiesz - jest taka dziurka, w ktora nalezy wlozyc odpowiednie (odpowiednio dlugie) narzedzie, troche technicznie poruszac i jest pieknie kurka - wszystkiego Was trzeba uczyc No to może pokażesz nam jak to się wkłada to narzędzie?? :polew: :polew:
Gość rob Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 nie da to sie wiesz - jest taka dziurka, w ktora nalezy wlozyc odpowiednie (odpowiednio dlugie) narzedzie, troche technicznie poruszac i jest pieknie kurka - wszystkiego Was trzeba uczyc przez chwile zastanawiałem się, co to za forum
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 nie da to sie wiesz - jest taka dziurka, w ktora nalezy wlozyc odpowiednie (odpowiednio dlugie) narzedzie, troche technicznie poruszac i jest pieknie kurka - wszystkiego Was trzeba uczyc przez chwile zastanawiałem się, co to za forum ROB to jest krakowski kox!!
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie jak myslicie ile mozna przejezdzic na 0 na FISie Narazie zrobilem 36km :dance: Jezdzij dales a sie przekonasz Hmmm no wlasnie sie chce przekonac ja zrobiłem 67km :blink: :blink: Kurde chyba nie dobije do tego wyniku Juz jezdze w promieniu max. 200 metrow od stacji hehehe , jak by mi zaczal kaszlec Ale sprubuje. Murzyna ty to wszystko bys rezal mlotkiem Czasami trzeba sie delikatnie obchodzic z niunia , bo potem sie ludzie dziwia ze takie porozpieprzane te A4 sie sprzedaja hehehehe.
mega13 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 przez chwile zastanawiałem się, co to za forum Murzynek widocznie równocześnie ma otwarte dwa fora: www.a4-klub.pl/forum i www.garsoniera.com.pl/forum no i się mu napisało nie tu gdzie trzeba :tongue4:
Gość Murzyn Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wy o niebie, a ja o srubokretach
Gość rob Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 przez chwile zastanawiałem się, co to za forum Murzynek widocznie równocześnie ma otwarte dwa fora: www.a4-klub.pl/forum i www.garsoniera.com.pl/forum no i się mu napisało nie tu gdzie trzeba :tongue4: to wszystko tłumaczy
mega13 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wy o niebie, a ja o srubokretach Tiaaaa a świstak siedzi.... i kombinuje jak lampę zdjąć!
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mega no to moze zawitasz na spota w Niedziele pochwalić się furaczem nowy..... moze Ci wybaczymy przejscie z A4 na A6
Rekomendowane odpowiedzi