irko Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 jest juz upatrzona alternatywa tylko nie chce mi sie jechac jak mam na miejscu w sumie byc moze wpadnie mi gruba fura na handel w dobrych pieniadzach to napisze info jak bym juz mial na miejscu, jutro bede wiedzial czy uda sie wygrac przetarg, moze Cuber sie zalapie to tylko by doplacil narazie nie zapeszam, jak bede mial to moge wstawic na forum choc nie jest to A4 tylko A6 w ostatniej budzie i najwyzszej opcji, motor 3.0 TDi
Hugo Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Cuber w a6 ? nie sądze No i masz rację.Cuber kupuje Biemdablju
themOn Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Cuber w a6 ? nie sądze No i masz rację.Cuber kupuje Biemdablju raczej fiata 500
sokolnh Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 ale sie wqurwiłem, wczoraj cały dzien czekałem az chłop dostanie decyzje z banku, a dzisiaj rano mi pisze ze odpowiedz negatywna bo za duza kwota kredytu, jak na 12-letnie auto no kuuuuuuur.aaa a ja juz felgi, radio i pare innych pierdół pozmieniałem i jeszcze drugiego kupca wczoraj zbyłem bo powiedziałem ze juz sprzedane... ch*j, zmieniam zaraz felgi i radio i jade na wies sie odstresować
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 ale sie wqurwiłem, wczoraj cały dzien czekałem az chłop dostanie decyzje z banku, a dzisiaj rano mi pisze ze odpowiedz negatywna bo za duza kwota kredytu, jak na 12-letnie auto no kuuuuuuur.aaa a ja juz felgi, radio i pare innych pierdół pozmieniałem i jeszcze drugiego kupca wczoraj zbyłem bo powiedziałem ze juz sprzedane... ch*j, zmieniam zaraz felgi i radio i jade na wies sie odstresować no to niech sobie załatwi z 5 k w gotówce , da Ci kasę de ręki i tym samym obniżycie kwotę kredytu
sokolnh Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 miałby mi dopłacic 8 tys, a podobno tyle nie ma, a ja przeciez nie bede za niego szukał
Tytus Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 i jeszcze drugiego kupca wczoraj zbyłem bo powiedziałem ze juz sprzedane... spróbuj zadzwonić do gościa, przedstaw sprawę, może jeszcze uda Ci go sprzedać tamtemu...
Cuber Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Opublikowano 29 Lipca 2008 Kamil nie stresuj sie Ja własnie siedze i wymieniam przednią szybę ;( dobry wszystkim
Tytus Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Ja własnie siedze i wymieniam przednią szybę ;( Co się stało?
Cuber Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Opublikowano 29 Lipca 2008 Co się stało? poprostu kiedyś uderzył kamien i była mała "dziurka" z czasem zrobił sie sznit i z kazdym tygodniem był coraz większy :gwizdanie: Nic, wymienia ją już od pół roku aż nadeszła ta wiekopomna chwila i została wymieniona
Wąski Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Witajcie piękna pogoda w końcu i co Cuber sprzedajesz
boseron Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 witam wszystkich, szczególny ukłon w stronę Tytusa.......
poziek Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 BUM a Tobie o co lotto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi