Radekst Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja poproszę zonę żeby mi kanapki na spota zrobiła niech Ci parówkę ugotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja poproszę zonę żeby mi kanapki na spota zrobiłaniech Ci parówkę ugotuje Sam jesteś parówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis18641 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja też dziś wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 spróbuję i ja być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Żadne kurczaki czy pizza i cola do roboty sie wsiąść i na siłownie brzuchy zrzucać bo lato idzie a gdzie sylwetki plażowe Nono tylko Gruszka Was zawstydza ze swoim kaloryferem , On jest zawsze na topie Ja wpadnę ale o 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 A czy będzie ktoś kto się zna na CB radiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki za spota Edytowane 12 Stycznia 2016 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 I ja dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 dzieki za spota panowie Miodek fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Miło było poznać spootników Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Miodek fura A gdzie fota? :-P PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Miodek uważaj bo masz wieksze dziury w grillu niż w B8 i może się jakis bocian albo czapla przypałętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Te… spece od telefonów. Jakiś android cena/jakość w okolicach tysiaka? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi