KERCZI Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ot taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 To nie moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Taka sytuacja z Kuzynem Edytowane 30 Stycznia 2016 przez boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Petarda http://allegro.pl/audi-s2-2-2-turbo-600-kompresor-i5955802540.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Rakieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Kupuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Taka sytuacja z Kuzynem Jacyś tacy nie wyraźni jesteścieTaka zwykła kątowaPokaż focie [emoji12] Petarda http://allegro.pl/audi-s2-2-2-turbo-600-kompresor-i5955802540.html Pięknie się prezentuje Edytowane 30 Stycznia 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jakby ktos potrzebowal cos z aso: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/346559-klubowy-rabat-na-zakupy-i-serwis-w-aso/#entry4727899 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wypas wóz jakość/cena http://otomoto.pl/oferta/subaru-levorg-gt-s-sport-autoryzowany-dealer-subaru-mitcar-ID6ydLDw.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 ładne to subaru. szkoda tylko ze silnik taki niewielki. i druga sprawa - CVT, rozne opinie o tych skrzyniach sa. jak w wydaniu subaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mam tylko styczność z jedna sztuka w subaru ale auto ma dopiero 34kkm Natomiast auta mega bezawaryjne szczególnie w wydaniu benzynowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Fajne auto, dobry naped, niezłe zawieszenie ale ma dwa minusy wg mnie: CVT - nie przepadam za bezstopniowymi przekładniami chociaż działa całkiem poprawnie ale powoduje zwiększone zużycie paliwa oraz nie wyłączalne VSC. Silnik ciężko ocenić bo to nowa konstrukcja, z manualem pewnie byłby nieco żwawszy a awaryjność to się dopiero okaże za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Natomiast auta mega bezawaryjne szczególnie w wydaniu benzynowym Ja mam wrażenie że takie pojecie "bezawaryjne" zniknęło razem z nastaniem nowej ery motoryzacji - ekologii i minimalizowaniu kosztu produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Natomiast auta mega bezawaryjne szczególnie w wydaniu benzynowym Ja mam wrażenie że takie pojecie "bezawaryjne" zniknęło razem z nastaniem nowej ery motoryzacji - ekologii i minimalizowaniu kosztu produkcji. To kup japońskie auto.... Wrócisz do wiary ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ryli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ryli ? Ryli Łukaszku, Ryli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Natomiast auta mega bezawaryjne szczególnie w wydaniu benzynowym Ja mam wrażenie że takie pojecie "bezawaryjne" zniknęło razem z nastaniem nowej ery motoryzacji - ekologii i minimalizowaniu kosztu produkcji. To kup japońskie auto.... Wrócisz do wiary ) Też miewają wpadki, na przykład 1,4 i 2,0 d4d toyoty a blacha w każdym japończyku jak z papieru, 5 latki potrafią mieć rudą. Z subarakiem też nie jest tak kolorowo, znane są problemy z 2,5 turbo czy 2,0 wolnossący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Raczej o diesel boxer z subaryny czy d4d d cat z avensisa nie można powiedzieć że są bezawaryjne. każdym w erze downsizingu trafiają się babole, a tym bardziej o żadnym aucie nie da się powiedzieć że przeleci 500k bez remontu motoru czy wymianie osprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dlatego zaznaczyłem ze głownie benzynowe. A diesel boxer poza sprzęgłem/dwumasem trochę rozdmuchana historia. D4d jeśli coś sie dzieje to póki co spotkałem sie z DPF i z wtryskami...ale to chyba już klasyk diesla w dzisiejszych czasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Boxer w dieslu tani w zakupie jak stare 2,5 tdi w c5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi