Radekst Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 poprawilem, trzyma sie jak ta lala zdjalem zderzak, slizgi, wszystkie zaczepy dokladnie umylem bo byly cale w blocie a pozniej zlozylem do kupy, troche silowania i wskoczyl na swoje miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) To ile tam obecnie gniadych siedzi wystrojone jest ? Edytowane 7 Lutego 2016 przez arek_cccp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 To ile tam obecnie gniadych siedzi wystrojone jest [emoji14]?Zdrowa seria :-)Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Fmic dobra rzecz napewno poprawi osiągi zwłaszcza latem Pany a4 b7 kuzyna cena 19 koła brać ! Edytowane 7 Lutego 2016 przez boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tam jest 2.0tdi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 To ile tam obecnie gniadych siedzi wystrojone jest [emoji14]?Zdrowa seria :-)Naciapane z bagażnika... +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tam jest 2.0tdi??Tak ale Jaglarz robił pompę oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jaki przelot? 2005?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Za 2 godzinki Super Bowl ! 255 kkm 05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam W końcu turbina po regeneracji, zaślepiony EGR i teraz autko śmiga aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Boseron, to powiedz mi co jest nie halo z tym autem , bo w tej kasie chodza B6 a nie B7. moze trzeba dorzucić do ceny 10k to się łatwiej sprzeda a dycha w kieszeni więcej Szukam tesciowi furmanki, ale nie patrzyłem nawet na B7 a tu taki rodzyn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tak ale Jaglarz robił pompę oleju Dasz namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Boseron, to powiedz mi co jest nie halo z tym autem , bo w tej kasie chodza B6 a nie B7. moze trzeba dorzucić do ceny 10k to się łatwiej sprzeda a dycha w kieszeni więcej Szukam tesciowi furmanki, ale nie patrzyłem nawet na B7 a tu taki rodzyn... Załamują mnie takie komentarze, z autem jest wszystko w porządku i nie ma żadnych wad ukrytych po raz kolejny napisze mój Kuzyn ma dużo kasy i nie zależy mu czy weźmie 5 koła w ta czy w druga stronę po prostu chce sprzedać i już , chcesz podejdź bo auto od tygodnia stoi u mnie w garażu. Moim zdaniem pierwszy oglądający ją weźmie tyle w temacie Tak ale Jaglarz robił pompę oleju Dasz namiar? Nie znam ulicy ale zadzwoń to Ci wytłumaczę albo Kerczi napisze bo tez tam serwisował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Podaj nr do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Auto-Service. Jaglarz P. Adres: Sadowa 34, 32-020 Wieliczka Telefon:601 455 045 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Dzięki Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Boseron, to powiedz mi co jest nie halo z tym autem , bo w tej kasie chodza B6 a nie B7. moze trzeba dorzucić do ceny 10k to się łatwiej sprzeda a dycha w kieszeni więcej Szukam tesciowi furmanki, ale nie patrzyłem nawet na B7 a tu taki rodzyn... Załamują mnie takie komentarze, z autem jest wszystko w porządku i nie ma żadnych wad ukrytych po raz kolejny napisze mój Kuzyn ma dużo kasy i nie zależy mu czy weźmie 5 koła w ta czy w druga stronę po prostu chce sprzedać i już , chcesz podejdź bo auto od tygodnia stoi u mnie w garażu. Moim zdaniem pierwszy oglądający ją weźmie tyle w temacie Boski! To jak mu nie robi roznicy 5 koła w te czy w te, to powiedz mu ze daje 14k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi