Radekst Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 - za każdym razem jak to czytam / słysze. Potem się okazuje, że fotele zamówione, korekte trzeba zrobić, bo nowe wtryski, a może turbina padnie to się większą wrzuci.. Pakujesz w to auto więcej niż w dziewczynę no kuźwa jak sie zdupczyla turbina/wtryski to az zal jest wkladac takie same jak pare groszy drozej mozna kupic mocniejsze dziewczyna tez cos raz na jakis czas dostanie na szczescie nie komentuje tego ile wydaje na auto
Shadow Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 - za każdym razem jak to czytam / słysze. Potem się okazuje, że fotele zamówione, korekte trzeba zrobić, bo nowe wtryski, a może turbina padnie to się większą wrzuci.. Pakujesz w to auto więcej niż w dziewczynę no kuźwa jak sie zdupczyla turbina/wtryski to az zal jest wkladac takie same jak pare groszy drozej mozna kupic mocniejsze dziewczyna tez cos raz na jakis czas dostanie na szczescie nie komentuje tego ile wydaje na auto O turbinie słyszałem ze 2 tyg temu fajny ulep Ci się robi
Radekst Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Jak nie komentujesz jak komentujesz ;-) chodzilo mi o to ze moja dziewucha nie komentuje
OGr Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 - za każdym razem jak to czytam / słysze. Potem się okazuje, że fotele zamówione, korekte trzeba zrobić, bo nowe wtryski, a może turbina padnie to się większą wrzuci.. Pakujesz w to auto więcej niż w dziewczynę no kuźwa jak sie zdupczyla turbina/wtryski to az zal jest wkladac takie same jak pare groszy drozej mozna kupic mocniejsze dziewczyna tez cos raz na jakis czas dostanie na szczescie nie komentuje tego ile wydaje na auto O turbinie słyszałem ze 2 tyg temu fajny ulep Ci się robi Jeszcze mojego nie widziałeś
Radekst Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 O turbinie słyszałem ze 2 tyg temu fajny ulep Ci się robi to tylko gdybanie, ale gdyby sie trafila to nie mowie nie..
OGr Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 O turbinie słyszałem ze 2 tyg temu fajny ulep Ci się robi to tylko gdybanie, ale gdyby sie trafila to nie mowie nie.. Czorny ma GTB17 ;-)
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Dzięki za spota ps. Agent Alianz dał rade
lennox Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Likwidator Aaaaaaale szkoda Dzieki za spota
Transitpower Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Gdzie się mieściła ta paczka Marlboro setek?? Aaaaa... Agentowi Allianz Dzięki za spota f*ck MUSLIM Edytowane 9 Lutego 2016 przez Transitpower
Radekst Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Dzieki za spota Krakowskie assistance jak zawsze niezawodne
Homiczek Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Radzio, bryndza - nie mam mocy ;p turbo trochę wczoraj odkurzyłem, ale widzę że trzeba sprawdzić i odzyskać zdechlaki ;p
Radekst Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 mogles zjechac na prawy pas, a nie blokowac lewy ja tez za tydzien jeszcze troszke wyciagne ze swojego
KERCZI Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja dopiero teraz wracam bo byłem jeszcze zgłosić szkodę )
boseron Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Ja tez teraz dotarłem bo z dwóch zdań zrobiła sie jeszcze godzina. Miodzio jak zawsze stanąłeś na wysokości zadania i zestaw głośnomówiący ładnie mnie przywitał dziękuje bardzo , narazie autko zostaje Bluetooth mnie przekonał Kerczi kto jest Twoim Mistrzem
edraven Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Jak odpaliliście Blouetootha w X3?? :0
Shadow Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Jak odpaliliście Blouetootha w X3?? :0 Ramzes zmostkował jak poduche i bangla
boseron Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Jak odpaliliście Blouetootha w X3?? :0 Trzeba było wpiąć w układ jednostkę sterującą parrotem wykasować pamięć i puścił nowy pin, wygoda teraz niesamowita nawet sterowanie głosem dziala.
Rekomendowane odpowiedzi