edraven Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Tak w ogóle to nie ma sensu dzwonić na 112 tylko pod konkretny numer służby np 999 bo dyspozytor 112 traci czas słuchając Twojej nawijki żeby na koniec przekierować Cię do konkretnej służby. Tak sie dzieje szczególnie w mniejszych miastach
-RamzeS- Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Ruks daj Vin Fanta jestem pod tym nr. który podał Radek
fantowski Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Ruks daj Vin Fanta jestem pod tym nr. który podał Radek z Kerczim juz gadalem ale nr zapisałem
MOHITO Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) JAK SIE SPRAWUJE TEN UCHWYT DO TELEFONU PRZYCZEPIONY do kratki nawiewu? nie znalazłęm jeszcze odpowiedniego? Jak coś to pisać na pw [emoji2] Gabriel będziesz dziś? Edytowane 16 Lutego 2016 przez MOHITO
ruks Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Ruks daj Vin Fanta jestem pod tym nr. który podał Radek Poszło sesemesem. A 516626... nie aktualny, wykasować?
-RamzeS- Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Ruks daj Vin Fanta jestem pod tym nr. który podał Radek Poszło sesemesem. A 516626... nie aktualny, wykasować? wykasować
Cuber Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 Ja dziś będę zastępczym niestety.....
MOHITO Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Hejka Ktoś mi na forum doradzał ostatnio wymianę sprzęgła do B8 na mocniejsze..zapamiętałem ze od C7 - kto się przyzna ? jakiś numer tego sprzęgła..bo doprowadzę Bełtowskiego do rozpaczy BTW.wiecie ile kosztuje autoryzowana wymiana sprzęgła z częściami >... WOW !
_Gabriel_ Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Hejka Ktoś mi na forum doradzał ostatnio wymianę sprzęgła do B8 na mocniejsze..zapamiętałem ze od C7 - kto się przyzna ? jakiś numer tego sprzęgła..bo doprowadzę Bełtowskiego do rozpaczy BTW.wiecie ile kosztuje autoryzowana wymiana sprzęgła z częściami >... WOW ! tutaj caly temat - http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227706-sprzeglo-sie-slizga-po-chipie-20-tdi-cr/page-1 "0B1198141GX taki zestaw wrzucałem U mnie siedzi z A6 4G 0B1 141 117 K Kody silnika CGLC CGLD CGLE ETKA podaje ze silnik 3.0 TDI ( CLAB) w manualu ! ......ma ten sam docisk jeszcze jedna uwaga w A4 B8 POLIFT ten zestaw pojawił sie jako doposazenie :)" Edytowane 16 Lutego 2016 przez _Gabriel_
boseron Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Kerczi zgadzam sie każdy narzeka na Policję ale jak problem włamanie czy dostaniesz po buzi na mieście to każdy dzwoni i prosi o pomoc. Ja rozumiem ze standardy trzeba podnosić widocznie jeszcze potrzeba czasu , nie zgodzę sie z porównywaniem rozmowy 999 a 997 , wiem o czym mowię bo sam odbierałem ten telefon kilka lat i byłem aż nadto uprzejmy fachowy rzeczowy i konkretny ; ) teraz moi Koledzy robią to równie dobrze. Martwi jednak sytuacja która dzieje sie na gorze tej instytucji mam na myśli dymisje komendanta głównego , to kpina i niestety rzutuje na obraz całości .
skotmen Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia
Vixen Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Panowie ma ktos manula jak wyjac przednie lampy ? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Racja pewnie tak jest. Wiele rzeczy nie podoba mi sie w tej instytucji ale pewnie w każdej firmie znalazłoby sie coś do poprawienia , zauważam ze od roku 90 z każdym rokiem społeczeństwo nabiera większego zaufania do Policji , kompetencje i obsługa obywatela tez idzie do góry . Myśle ze dzieje sie tak dlatego ze komunistyczni milicjanci odeszli już na emerytury w znacznej większości i mentalność wewnętrzna tez sie zmienia
Radekst Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Ja dziś będę zastępczym niestety..... wydech rezamy czy jeszcze nie?
Cuber Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 lepiej nie gadać co ........... A tak na poważnie to Audiola lakieruje sobie ryjek ( zderzak po folii w stanie dramatycznym na krawędziach ) i dolną część dupci ( również po foli zderzak dramat na łączeniach ) może jeszcze polerka wpadnie jak będzie czas na to Wydech..... Kolizja nie wydech Chyba TY !
Marcin_K Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Wystarczy zrobić lagi vcdsem i bedziesz miał odpowiedz A regeneracja Jaworzno, Mielec ..... Właśnie reklamuje turbo z Mielca bo mi puszcza olej, po drodze, tak naprawdę przy regeneracji turbo nigdy nie ma 100% pewności, że będzie działać prawidłowo u mnie rzekomo wszystko w środku było nowe).
KERCZI Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 EDRAVEN - robota wypas, przy okazji miło sie gadało - polecam wszystkim którzy potrzebują podkręcić swoje furki...
Rekomendowane odpowiedzi