Radekst Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 A co Ci się krzaczy z lampą ? nic sie nie dzieje, zasniedziala wtyczka od wilgoci.
D4NTE Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 pierwszy to zamek w drziwach pasazera drugi to czujnik parkowania- prawy/srodkowy reszta to testy centralnego zamkna, ktore wykonuje, ale masz cos uwalone w drzwiach pasazera aa bo wkleiłem wszystko , ale przy zamknięciu auta zamyka mi drzwi pasażera , ale po otwarciu nie wyświetla się na fisie ze drzwi otwarte i lampka się nie zaświeca ani na drzwiach lampka tez nie świeci, szyba działa. a co do sensoru to ciekawe bo wszystkie pykają na ucho, ale to dobrze balem sie ze sterownik. Zamek do wymiany, w B6 to samo miałem
boseron Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Jaka większą moc twierdzisz że masz pod 180 więc i u mnie podobnie , a 3 długości były tylko za pierwszym razem jak za późno ruszyłem potem 1 max 2, ale szkoda ze mokro było na rybitwach bo do 2 paczek dostałbys baty A filmików nie wrzucamy pokażesz we wtorek live Zupełnie dwa różne samochody
OGr Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Radziu, skąd Ty masz tam 180KM ;-) ? A co Ci się krzaczy z lampą ? nic sie nie dzieje, zasniedziala wtyczka od wilgoci. Mam KONTAKTy w garażu jakbyś miał dalej problem.
Radekst Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 fakt jest taki ze dostales baty u mnie podejrzewam ze przy 215-220 skonczy sie skrzynia, takze potwierdzam, przy 200 dostane jedz Boski na hamownie i niech Ci od razu sprawdza dlaczego kopcisz na wolnych jak parowóz Radziu, skąd Ty masz tam 180KM ;-) ? Mam KONTAKTy w garażu jakbyś miał dalej problem. spoko nie mam 180, mowilem juz wczoraj na spocie ale Boski nie sluchal za to twierdzil ze ma w biemdabliu okolo 190 chyba jednak nie ma
radimm Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 fakt jest taki ze dostales baty u mnie podejrzewam ze przy 215-220 skonczy sie skrzynia, takze potwierdzam, przy 200 dostane jedz Boski na hamownie i niech Ci od razu sprawdza dlaczego kopcisz na wolnych jak parowóz Radziu, skąd Ty masz tam 180KM ;-) ? Mam KONTAKTy w garażu jakbyś miał dalej problem. spoko nie mam 180, mowilem juz wczoraj na spocie ale Boski nie sluchal za to twierdzil ze ma w biemdabliu okolo 190 chyba jednak nie ma ładnie się tam bawicie no ale żeby stare audi 1.9 objechało młode bmw, to się nawet fizjonom nie śniło btw. ja w tamtym tygodniu obstrugałem a6 c6 3.0TDI, trochę tamtemu kierowcy było chyba głupio, bo stare, rozklekotane audi ... no coż
Radekst Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) U mnie przy 205 kończyła się skrzynia w ajm podobno byla krotsza, kowi tak jakis czas temu na b5b pisal, u niego 215-220 w afnie peklo Radimm chyba tez cos pisal ze 215 polecial, ale glowy sobie uciac nie dam. ładnie się tam bawicie no ale żeby stare audi 1.9 objechało młode bmw, to się nawet fizjonom nie śniło btw. ja w tamtym tygodniu obstrugałem a6 c6 3.0TDI, trochę tamtemu kierowcy było chyba głupio, bo stare, rozklekotane audi ... no coż Twoj to juz zupelnie inna bajka, dobry przecinak sie zrobil Edytowane 9 Marca 2016 przez Radekst
OGr Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 U mnie przy 205 kończyła się skrzynia w ajm podobno byla krotsza, kowi tak jakis czas temu na b5b pisal, u niego 215-220 w afnie peklo Radimm chyba tez cos pisal ze 215 polecial, ale glowy sobie uciac nie dam. no tak, kojarzę ale teraz już tego problemu nie mam ;-)
_Gabriel_ Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 1.9 TDI jedzie szybciej niz 3.0 TDI - jakie czasy nastaly
radimm Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 U mnie przy 205 kończyła się skrzynia w ajm podobno byla krotsza, kowi tak jakis czas temu na b5b pisal, u niego 215-220 w afnie peklo Radimm chyba tez cos pisal ze 215 polecial, ale glowy sobie uciac nie dam. no tak, kojarzę ale teraz już tego problemu nie mam ;-) hehe Ogr zlikwidował problem w zarodku Dawno dawno temu, zamknałem szafe przedliftową czyli 220km/h teraz już aż tak nie robie bo strach żeby korby szyby nie wybiły. Ale w B5 takie prędkości to męka, świszczy wszystko. Ta to auto dla dziadka emeryta żeby pyrkać sobie 100-110 do kościoła Ja się waham co robić, czy pchać w to truchło jeszcze pieniądze, bo od jakiegoś czasu robi mnie strasznie A6 C5 Allroad z 2.7bit i naprawde mam spory dylemat
OGr Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 W B5 to już jeden pies czy lecisz 180 czy 240
radimm Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 W B5 to już jeden pies czy lecisz 180 czy 240 hehe to prawda od 180 przechodzi sie na innym poziom
gruszka Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 fakt jest taki ze dostales baty u mnie podejrzewam ze przy 215-220 skonczy sie skrzynia, takze potwierdzam, przy 200 dostane jedz Boski na hamownie i niech Ci od razu sprawdza dlaczego kopcisz na wolnych jak parowóz Radziu, skąd Ty masz tam 180KM ;-) ? Mam KONTAKTy w garażu jakbyś miał dalej problem. spoko nie mam 180, mowilem juz wczoraj na spocie ale Boski nie sluchal za to twierdzil ze ma w biemdabliu okolo 190 chyba jednak nie ma ładnie się tam bawicie no ale żeby stare audi 1.9 objechało młode bmw, to się nawet fizjonom nie śniło btw. ja w tamtym tygodniu obstrugałem a6 c6 3.0TDI, trochę tamtemu kierowcy było chyba głupio, bo stare, rozklekotane audi ... no coż A wiedział, że się ścigacie?
radimm Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 fakt jest taki ze dostales baty u mnie podejrzewam ze przy 215-220 skonczy sie skrzynia, takze potwierdzam, przy 200 dostane jedz Boski na hamownie i niech Ci od razu sprawdza dlaczego kopcisz na wolnych jak parowóz Radziu, skąd Ty masz tam 180KM ;-) ? Mam KONTAKTy w garażu jakbyś miał dalej problem. spoko nie mam 180, mowilem juz wczoraj na spocie ale Boski nie sluchal za to twierdzil ze ma w biemdabliu okolo 190 chyba jednak nie ma ładnie się tam bawicie no ale żeby stare audi 1.9 objechało młode bmw, to się nawet fizjonom nie śniło btw. ja w tamtym tygodniu obstrugałem a6 c6 3.0TDI, trochę tamtemu kierowcy było chyba głupio, bo stare, rozklekotane audi ... no coż A wiedział, że się ścigacie? noo tak, podjechałem do niego, pogłośniłem muzykę, otworzyłem szybe i zapytyałem się "te ścigamy się do tamtej latarni?" no i poszło
Vixen Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 pierwszy to zamek w drziwach pasazera drugi to czujnik parkowania- prawy/srodkowy reszta to testy centralnego zamkna, ktore wykonuje, ale masz cos uwalone w drzwiach pasazera aa bo wkleiłem wszystko , ale przy zamknięciu auta zamyka mi drzwi pasażera , ale po otwarciu nie wyświetla się na fisie ze drzwi otwarte i lampka się nie zaświeca ani na drzwiach lampka tez nie świeci, szyba działa.a co do sensoru to ciekawe bo wszystkie pykają na ucho, ale to dobrze balem sie ze sterownik. Zamek do wymiany, w B6 to samo miałemSeba ale zamek sie zamyka,otwiera przy zamykaniu auta badz ryglowaniu od srodka , nie widzi tylko jak bym drzwi otwieral fizycznie , fis tez nie pokazuje otwartych drzwi , gdzie jest czujnik otwarcia ?Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Cuber Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 to był zapewne BKN seryjny w trybie awaryjnym skrzyni.....
radimm Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 to był zapewne BKN seryjny w trybie awaryjnym skrzyni..... tak i z tnącym dawki przepływomierzem
Rekomendowane odpowiedzi