PABLO Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzięki za spota i rejestrację.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Miazga wóz: http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-vw-passat-2-0-tsi-280-km-dsg-4motion-r-line-jedyny-taki-okazja-ID6yh4md.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dzięki za spota! Transit co dawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Z wyższym wykształceniem to loteria, jak się wstrzelisz w zawód to OKej, a jak nie, to h.. z tymi studiami. Po części to prawda, ale studia to nie tylko papierek (no może w przypadku niektórych uczelni i kierunków tak) ale głównie tzw inteligencja nabyta. Pamiętaj że mózg ludzki ma nieograniczone możliwości. Kwestia wytrenowania... A to czy po wybraniu danego kierunku studiów będziesz zarabiał 2x tyle co średnia krajowa, czy 75% średniej krajowej, czy nie skończysz studiów i będziesz miał 4x średnią, nie zależy tylko od wyboru zawodu i skończenia studiów. To jest tylko jakaś część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Z wyższym wykształceniem to loteria, jak się wstrzelisz w zawód to OKej, a jak nie, to h.. z tymi studiami. Po części to prawda, ale studia to nie tylko papierek (no może w przypadku niektórych uczelni i kierunków tak) ale głównie tzw inteligencja nabyta. Pamiętaj że mózg ludzki ma nieograniczone możliwości. Kwestia wytrenowania... A to czy po wybraniu danego kierunku studiów będziesz zarabiał 2x tyle co średnia krajowa, czy 75% średniej krajowej, czy nie skończysz studiów i będziesz miał 4x średnią, nie zależy tylko od wyboru zawodu i skończenia studiów. To jest tylko jakaś część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Panowie Karol ma nową firmę. "Drzewa Karola" Wraz ze swym stajennym hasa u mnie po osiedlu i pielęgnuje zieleń. Ps( juz wiem poco był Ci papier do pracy na wysokości) Z tego co widziałem to pełna profeska. Drabina z alumienium i węzeł w pasie jest. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Rozumiem że na potwierdzenie tego faktu masz jakieś foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Z wyższym wykształceniem to loteria, jak się wstrzelisz w zawód to OKej, a jak nie, to h.. z tymi studiami. Po części to prawda, ale studia to nie tylko papierek (no może w przypadku niektórych uczelni i kierunków tak) ale głównie tzw inteligencja nabyta. Pamiętaj że mózg ludzki ma nieograniczone możliwości. Kwestia wytrenowania... A to czy po wybraniu danego kierunku studiów będziesz zarabiał 2x tyle co średnia krajowa, czy 75% średniej krajowej, czy nie skończysz studiów i będziesz miał 4x średnią, nie zależy tylko od wyboru zawodu i skończenia studiów. To jest tylko jakaś część. Zgadza się. Chodziło mi, co studiujesz/studiowałeś, a czym się zajmujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Bry w słoneczny dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czy do auta z 4motion można założyć dystanse na jednej osi?? (np.tył) Czy ma to jakiś wpływ na zużycie podzespołów etc...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czy do auta z 4motion można założyć dystanse na jednej osi?? (np.tył) Czy ma to jakiś wpływ na zużycie podzespołów etc...??Raczej tak samo jak w każdym innym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pixi dzieki za odwiedziny dzisiaj na spocieTo ja dziekuję Tobie,Pablo i pozostałym . Spontan jak zwykle najlepszy .Zawsze zajrze do Was jak bedę w Krakowie . Do zobaczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) DANTE, ale narezałeś Teraz przeglądam sobie wątek Twojej fury i widzę, że się podziało.. Podjedziesz na spota czy mam zaglądać przez szybę jak stoi pod urzędem ? Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) DANTE, ale narezałeś Teraz przeglądam sobie wątek Twojej fury i widzę, że się podziało.. Podjedziesz na spota czy mam zaglądać przez szybę jak stoi pod urzędem ? podjedź otworzę Ci go przez okno to oglądniesz a tak na poważnie to w końcu zajadę bo aż wstyd że tyle mnie nie było Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Gołdyn Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Chłopaki potrzebny mi aparat zapłonowy do b5 1.6 ADP... ktoś wie gdzie dostane używkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Panowie Jestem w szoku, co się dzieje z cenami ubezpieczeń. Za samo OC za 80-tke płaciłem do tej pory niecałe 450 złotych. Nowa propozycja to: 677 złotych. Kwotowo niby niedużo, ale procentowo to ponad 50 % podwyżki!! Masakra... f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Właśnie mam to samo mam w hestii 2 auta ubezpieczone i do tej pory za jedno płaciłem 495zl a teraz mi przyszło 720 , no bez jaj kurde ;/ chyba trzeba będzie się potargować albo dzwonić gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi