Wąski Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) co za gość mocowania pierwsza klasa przywieź mi z Włoch prawdziwego sera i winko a nie ryby Edytowane 2 Maja 2016 przez Wąski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A ja Was pozdrawiam wedkarsko z Włoch jak tu wszyscy tacy światowi ) Taki to se pozyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jakie fikusne anteny do cb radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Karol jako że ostatnio nie mogłem zabrać do samolotu to kup mi Prosecco ps. Siemka all w ten pracowity Poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Taa Włochy koło Krościenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Karol jako że ostatnio nie mogłem zabrać do samolotu to kup mi Prosecco ps. Siemka all w ten pracowity Poniedziałek A co to prosecco?? Taa Włochy koło KrościenkaZa Wieliczka co za gość mocowania pierwsza klasa przywieź mi z Włoch prawdziwego sera i winko a nie ryby Przecież Ty nie lubisz sera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dal rade staruszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dal rade staruszek Wstawić do muzeum go tam nie chcieli? [emoji12] [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Auto zakoduje, silnik zmieni, a grila skręcają 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Wiesz ze jak ktoś jest od wszystkiego to jest do d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ktos wie jak dzisiaj jest z parkingiem w galerii? Wjazd/wyjazd normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Auto zakoduje, silnik zmieni, a grila skręcają 30min Oj tam, ten grill był bardziej skomplikowany do złożenia niż niejeden silnik . BTW on silnik zmienia miesiąc to grill w 30 minut nie jest złym osiągnięciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 ciezko powiedziec bo moze sie okazac ze bedzie zamkniety wjazd na parking.... a co chcecie dziś spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 ciezko powiedziec bo moze sie okazac ze bedzie zamkniety wjazd na parking.... a co chcecie dziś spota ? Wtorek to wtorek A szlabany podobno są dziś podniesione. Ja i tak od 19:30 będe wolny i nawet w okolicy galerii, to pewnie podjadę. Może ktoś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ja raczej odpadam dzis ..... a ogólnie ktoś będzie dziś na spocie prócz Wurgera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Kino jest otwarte więc parking też. Ja oczywiście będę bo to obowiązek klubowicza o moderatorze nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Kino jest otwarte więc parking też. Ja oczywiście będę bo to obowiązek klubowicza o moderatorze nie wspomnę. Ja nie jadę bo nie jestem w stanie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Otczego się ma kolegów. Przyjadę po zwłoki jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi