Cuber Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 łoooo to nie zwróciłem uwagi ze to USA....... lampy przednie już wymienione
edraven Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Panowie prośba. Może ktoś zobaczyć to auto, czy warto jechać z Gdańska?? http://www.autohit24.com/ford-mondeo-automat-bogata-opcja-niski-przebieg.html Mógłbym go zobaczyc ale dopiero jutro. U nich problem jak zwykle z jazdą próbną bo kosztuje 20 zł :D:D (na kazdym aucie maja taka naklejkę, chyba że się wycofali juz z tego) Nie lubie ich bo picują auta jakby chcieli ukryć że auto było używane. Import z ameryki... cudów się nie spodziewaj Sprawdź go najpierw w CARFAX jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Panowie prośba. Może ktoś zobaczyć to auto, czy warto jechać z Gdańska?? http://www.autohit24.com/ford-mondeo-automat-bogata-opcja-niski-przebieg.html Gdzieś słyszałem opinię o tym komisie (jeśli to ten na rogu grota roweckiego i kobierzyńskiej) że tam raczej nie są pewne auta. Jeśli można tak b. delikatnie napisać. Ale może trzeba sprawdzić... To jest drugi oddział tego komisu co się zwinął z Conrada koło Arge ostatnie zdanie nie jest prawdziwe na corada kiedyś był autohit i juz go nie ma , może o innym miejscu rozmyślamy.
Lukasz_mk2 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Panowie prośba. Może ktoś zobaczyć to auto, czy warto jechać z Gdańska?? http://www.autohit24.com/ford-mondeo-automat-bogata-opcja-niski-przebieg.html kolega u nich chciał kupić a3 i generalnie od razu chłop mu całą historię auta pokazał, auto okazało się po gradobiciu, ale wszystko był ładnie wyciągnięte (auto sprawdzane miernikiem i było ok) - do wglądu komis udostępnił zdjęcia przed wyciąganiem wgniotek, przebieg też był sprawdzany przez nas w ASO i wszystko się zgadzało (260kkm, auto z '07r). Gdyby nie to, że znaleźliśmy inne audi (z niższym przebiegiem) to by kolega się zdecydował. Podsumowując, odwiedzając naprawdę dużą ilość komisów w okolicy Krakowa ten wydawał się OK.
edraven Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Najpierw niech się Bieniek odezwie czy dalej zainteresowany
MOHITO Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Kupiłem w autoHIT dwa samochody - moim zdaniem są OK. Najlepiej negocjować z właścicielem (P.Tomasz). Ale jak zwykle przy zakupie auta- max rozsądku i oczy "z tyłu głowy" .Oglądać wszystkie zdjęcia bo niemal zawsze mają ich dużo.
Cuber Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Też ich nie polecam słyszałem zle opinie Łukasz ale jak mogłeś słyszeć jak masz kłopot ze słuchem ?
edraven Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Drugie ucho ma zdrowe, nie byłby dyzurnym Edytowane 25 Maja 2016 przez edraven
gruszka Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Ja kupiłem u nich wczoraj woz. Złego słowa nie powiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 25 Maja 2016 przez gruszka
boseron Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Też ich nie polecam słyszałem zle opinie Łukasz ale jak mogłeś słyszeć jak masz kłopot ze słuchem ? Dlatego właśnie nie polecam Ja kupiłem u nich wczoraj woz. Złego słowa nie powiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ale Ty się nie znasz
Radekst Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Też ich nie polecam słyszałem zle opinie Łukasz ale jak mogłeś słyszeć jak masz kłopot ze słuchem ? Boseron wyłapuje tylko same okazje, dlatego ich nie poleca
OGr Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Radek, dokładka trzyma ? Jadę zaraz po swojego i składam go w końcu ;-)
Radekst Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 trzyma jak wsciekla! dzieki jeszcze raz za rezanko bo bez Ciebie bym tego nie ogarnal jak odbierzesz to daj znac czy wszystko w porzadku, jak bedzie git to moze i ja bym swojego zawiozl ja kilka poprawek i polerke
OGr Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Kolor odzyl i w końcu nie mam odpryskow i obcierek :-) Naciapane z bagażnika...
boseron Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Wstawać szkoda dnia, dzien dobry Ekipa! Edytowane 26 Maja 2016 przez boseron
Transitpower Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Wstawać szkoda dnia, dzien dobry Ekipa! Dzień dobry Kiedy się cosik napijemy? f*ck MUSLIM
Wąski Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Panowie prośba. Może ktoś zobaczyć to auto, czy warto jechać z Gdańska?? http://www.autohit24.com/ford-mondeo-automat-bogata-opcja-niski-przebieg.html co chcesz wiedzieć-prowadzi to mój dobry znajomy
Rekomendowane odpowiedzi