Sensei Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 O, w Gliwicach. Jaka niespodzianka... To mowisz, że 4.2 wpada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 O, w Gliwicach. Jaka niespodzianka... To mowisz, że 4.2 wpada ? Nic nie mówie, sam zobaczysz. Możliwe, że już we wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Hi Fantowski powodzenia i wszystkiego dobrego dla Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Hi Fantowski powodzenia i wszystkiego dobrego dla Was dziękuje Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 mam Huaweia P9 szarego do sprzedazy jakby kto chcial, nowy, polski, z dowodem zakupu z tmobile, wziety pol godziny temu. ILE ?PV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja wczoraj odebrałem swojego P9 i tak jak mówił Fantomas coś się nie mogę do niego przestawić po kilku latach użytkowania Samsungow Galaxy S. dziwny interface jest Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Bry Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dante przez cała sobotę tłumaczyłem ci żeby brać iPhone a ty oczywiście musiałeś postawić na swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Nic nie pamiętam z soboty Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja wczoraj odebrałem swojego P9 i tak jak mówił Fantomas coś się nie mogę do niego przestawić po kilku latach użytkowania Samsungow Galaxy S. dziwny interface jest Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka To dlaczego porzuciles najlepsze telefony na rynku? Nie wymyslili jeszcze nic lepszego niz galaxy s7 Tapniete z SGS7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Chciałem spróbować czegoś innego rozważam jeszcze jabłko kupić Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Chciałem spróbować czegoś innego rozważam jeszcze jabłko kupić Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Dante, nie kombinuj tylko kupuj to co miales kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam W końcu wpadły nowe kółka 17, teraz nad zawieszeniem trzeba p[opracować. = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Chciałem spróbować czegoś innego rozważam jeszcze jabłko kupić Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Bardzo dobra decyzja. Będziesz bardzo zadowolony. Zobaczysz, że jak raz spróbujesz iPhona to już nie będziesz chciał wziąć do ręki żadnego szajsunga, goldstara ani innej manty ani lenowo. Pogadaj też z Boseronem na temat iPhona to może sprzeda Ci swojego :-) f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ajfon srajfon. Ja w końcu kupilem coś dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Powitać z rana Ajfon srajfon. Ja w końcu kupilem coś dla siebie 3.0 tfsi? [emoji1] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 1.6 z lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ajfon srajfon. Ja w końcu kupilem coś dla siebie Poznaje Będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi