OGr Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Powitać z rana Ajfon srajfon. Ja w końcu kupilem coś dla siebie 3.0 tfsi? [emoji1]Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Na to wygląda. Będzie zapierdzielać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Oj, będzie Jak ktoś coś, to będzie na handel wydech MG z ich katem i hamulce tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Radek Malwina jest w domu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Radek Malwina jest w domu ? Z tego co wiem to w pracy Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 msze odprawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Gabriel a może chcesz się wyspowiadać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 dzieki, ale zyje bez grzechu odkad pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie leży komuś antena dachowa B5 LIFT? Może być bez bata. Ewentualnie może ktoś zna jakieś dobre zamienniki ze wzmacniaczem? Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Hi Nie leży komuś antena dachowa B5 LIFT? Może być bez bata. Ewentualnie może ktoś zna jakieś dobre zamienniki ze wzmacniaczem? Naciapane z bagażnika... Taka jest ale to C5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Hi Nie leży komuś antena dachowa B5 LIFT? Może być bez bata. Ewentualnie może ktoś zna jakieś dobre zamienniki ze wzmacniaczem? Naciapane z bagażnika... Taka jest ale to C5 Wtyczka siada? Ile chcesz?Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie wiem jak z wtyczkami ... Wyślę Ci to sprawdzisz . Mi leży i miejsce zabiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie wiem jak z wtyczkami ... Wyślę Ci to sprawdzisz . Mi leży i miejsce zabiera Masz adres służbowy czy wygodniej Ci paczkomatem? Jak coś to mogę zamówić Ci wysyłkę z paczkomatu.Ile chcesz za nią mi pisz :-) Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Luz . Jak się przyda to git . Z lapkiem Ci to puszczę bo kiedyś pisaliśmy o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Luz . Jak się przyda to git . Z lapkiem Ci to puszczę bo kiedyś pisaliśmy o nim. Oka, spoko, wysyłaj, zrobi się.Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Powitać z rana Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ajfon srajfon. Ja w końcu kupilem coś dla siebie Nawet na stojaku wygląda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ja wczoraj odebrałem swojego P9 i tak jak mówił Fantomas coś się nie mogę do niego przestawić po kilku latach użytkowania Samsungow Galaxy S. dziwny interface jest Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka jak chcesz sprzedać chętnie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi