Vixen Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Hi Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Dojechałeś spokojnie czy na czerwonych tarczach ;-) ? Pewnie , wyglada ze wszystko jest super [emoji3] Jeszcze raz dzieki za pomoc , nie bylo latwo hehe Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Hej i też dzięki Dzięki za spota. Jak zwykle było, delikatnie mówiąc, zabawnie. P.S. Dawid, coś tak nagle uciekł? Było mi głupio, że uraziłem Łukasza Mam nadzieję, że mi wybaczy jak na następnego spota przywieziesz czteropak to się nie będę długo gniewał za***iste: Pozdrawiam, Łukasz Edytowane 7 Września 2016 przez Lukasz_mk2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ze specjalną dedykacją dla Transita teścik W124 cytat o coupe:"Siedzenie ustawia się w tylu płaszczyznach, że kamasutry nauczymy się w dwa wieczory" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ze specjalną dedykacją dla Transita teścik W124 Dzięki byku :-) Będzie wykorzystane :-) f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Krakusy, dawno mnie tu nie bylo i od razu mam prosbe, jakis czas temu omawialiscie temat rowerow, pamietam, ze polecaliscie jakis sklep w Krakowie z rabatami dla a4-klub, bedzie ktos mily i podrzuci nazwe, Btw jezdzi ktos u Nas na kolarzowce i poleci cos w okolicach 3-4 tys zl ??? Z gory dzieki Pozdrawiam Edytowane 7 Września 2016 przez norbi3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Panowie , pytanie mam , na tarcze 312 nie zaloze felgi ori 15? Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Panowie , pytanie mam , na tarcze 312 nie zaloze felgi ori 15? Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Nie, musi być 16" ale za to na 320mm założysz niektóre 16". Musi być odpowiednie ET aby wchodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Nie no planuje na 312, bo wystarcza same jarzma , juz nie bede w skrajnosci popadal A tak btw , tyl mam nowy standardowy , wiec za duza roznica miedzy przodem a tylem by sie zrobila Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Września 2016 przez Vixen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nie no planuje na 312, bo wystarcza same jarzma , juz nie bede w skrajnosci popadal Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka 320mm idzie w dobrej kasie czasami wyrwać. Ja zaciski z jarzmami 345mm kupiłem za 235 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Vixen, jak coś mam set 320 na przód z A5. Patrz posty wyżej Myślę, ze jakos sie dogadamy jak coś Edytowane 7 Września 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Krakusy, dawno mnie tu nie bylo i od razu mam prosbe, jakis czas temu omawialiscie temat rowerow, pamietam, ze polecaliscie jakis sklep w Krakowie z rabatami dla a4-klub, bedzie ktos mily i podrzuci nazwe, Btw jezdzi ktos u Nas na kolarzowce i poleci cos w okolicach 3-4 tys zl ??? Z gory dzieki Pozdrawiam Hej Norbi, ten salon jest na ul. klasztornej zaraz za mostem wandy nr tel do tego sprzedawcy 511130555 Michał nie wiem czy jeszcze aktualny [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Vixen, jak coś mam set 320 na przód z A5. Patrz posty wyżej Myślę, ze jakos sie dogadamy jak coś Jesteś pewien że to siada plug&play do zwrotnic B6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Krakusy, dawno mnie tu nie bylo i od razu mam prosbe, jakis czas temu omawialiscie temat rowerow, pamietam, ze polecaliscie jakis sklep w Krakowie z rabatami dla a4-klub, bedzie ktos mily i podrzuci nazwe, Btw jezdzi ktos u Nas na kolarzowce i poleci cos w okolicach 3-4 tys zl ??? Z gory dzieki Pozdrawiam Hej Norbi, ten salon jest na ul. klasztornej zaraz za mostem wandy nr tel do tego sprzedawcy 511130555 Michał nie wiem czy jeszcze aktualny [emoji1] Dzieki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Vixen, jak coś mam set 320 na przód z A5. Patrz posty wyżej Myślę, ze jakos sie dogadamy jak coś Jesteś pewien że to siada plug&play do zwrotnic B6 ? Z a5 czy a4 b8 to nie spasuje do b6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Vixen, jak coś mam set 320 na przód z A5. Patrz posty wyżej Myślę, ze jakos sie dogadamy jak coś Jesteś pewien że to siada plug&play do zwrotnic B6 ? Niestety nie wiem. Wiem tylko, ze w A5 tez szły 312. Temat do sprawdzenia. Vixen, jak coś mam set 320 na przód z A5. Patrz posty wyżej Myślę, ze jakos sie dogadamy jak coś Jesteś pewien że to siada plug&play do zwrotnic B6 ? Z a5 czy a4 b8 to nie spasuje do b6...W takim razie nie ma tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 dzień dobry Nie stać na audi bo sie ciagle psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 jeszcze tylko jutro i urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi