Cuber Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja własnie szukam procedury startu bo mnie poczepie , coś źle robie tylko jeszcze nie wiem co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Poczytałem i każda a6 z s-tronikiem ma LC, ale dla pocieszenia duzo osób ma kłopot z uruchomieniem tej procedury. Gdzies wyczytałem ze trzeba bardzo mocno wcisnąć hamulec i tu często jest błąd ze za słabo jest wciśnięty pedał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Robie dokładnie tak jak tu => i u mnie nie bangla..... no z tym hamulcem to mnie zaskoczyłeś teraz ...... jutro potestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 wylaczasz start/stop. esp na sport lub calkiem off, skrzynia w tryb dynamic (czy sport), hebel do oporu w podloge i wciskasz gaz. najprostszy sposob na sprawdzenie czy skrzynia wchodzi w LC to wcisnac hamulec i delikatnie przygazowac. skrzynia powinna wysprzeglic calkowicie silnik. jesli LC nie jest dostepne/nie uaktywnilo sie to gdy masz wcisniety hamulec i zaczynasz gazowac buda delikatnie "przysiada" (skrzynia nie wysprzegla calkowicie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Panowie, znacie może jakiś dobry i sprawdzony serwis volvo w Krakowie? Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Masz zrobiony soft do skrzyni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Robie dokładnie tak jak tu => https://www.youtube.com/watch?v=O66BEkiSfj0 i u mnie nie bangla..... no z tym hamulcem to mnie zaskoczyłeś teraz ...... jutro potestuje Jeszcze koła musza byc dokladnie na wprost.No i jeszcze temperatura oleju w skrzyni nie może myc ani za niska ani za wysoka. Edytowane 5 Października 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Spoko dziś już poszedł z LC no powiem że różnica jest Oborty wskoczyły na 3 tys i dzida do przodu Osiołek ze mnie, hamulca nie wciskałem do oporu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Hahaha - nie , nie dziękuj :-) Cos czuje ze dzisiaj każdy bedzie z Toba sie ścigał ze świateł :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Hahaha - nie , nie dziękuj :-) Cos czuje ze dzisiaj każdy bedzie z Toba sie ścigał ze świateł :-) chyba on z kazdym, tylko nie kazdy z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leewang Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Koledzy ktoś w Krakowie ogarnie założenie turbo od CAHA do silnika CAGA? Możecie kogoś polecić? Jakie to sa koszta mniej wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Koledzy ktoś w Krakowie ogarnie założenie turbo od CAHA do silnika CAGA? Możecie kogoś polecić? Jakie to sa koszta mniej wiecej? Koło 500 zł bez strojenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Hi Hahaha - nie , nie dziękuj :-) Cos czuje ze dzisiaj każdy bedzie z Toba sie ścigał ze świateł :-) Chyba odwrotnie Raczej On z Wszystkimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ja tam się nie ścigam Panowie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leewang Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Koledzy ktoś w Krakowie ogarnie założenie turbo od CAHA do silnika CAGA? Możecie kogoś polecić? Jakie to sa koszta mniej wiecej? Koło 500 zł bez strojenia Dzięki za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ja tam się nie ścigam Panowie.... tiaaaa i nie piję i nie palę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ja tam się nie ścigam Panowie.... Jak przegrywasz [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ja tam się nie ścigam Panowie.... tiaaaa i nie piję i nie palęI nie oddałbym życia za torsena .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Panowie i Panie , 24-26 Marzec 2017 niech każdy już rezerwuje termin myślę ze każdy klubowicz wie co to za data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczek Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Ja tam się nie ścigam Panowie.... Jak przegrywasz [emoji6] A jaki wynik ? Pasztet czy C7 ? bo chyba była jakaś próba spod m1 Edytowane 6 Października 2016 przez Homiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi