FANTOMAS Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 przerabialem to w marcu u siebie w B8 w drzwiach prawy przod i lewy tyl, poczatkowo bylo jak u Was, ze drzwi otwieraly sie za ktoryms razem, pozniej dzialaly jak nowe choc nic nie zrobilem, a skonczylo sie na tym ze nie dalo sie ich wogole otworzyc z zewnatrz, od srodka wszystko dzialalo, wymienilem zamki na nowe i pomoglo, wazne aby dobrac zamek o tej samej ilosci pinow a i przynajmniej w B8 nie sa te zamki naprawialne takie info dostalem od goscia, ktory mi to wymienial Tutaj gość wszystko ladnie opisuje wystarczy tylko posłuchać. Lennox mi też się wydawało , że się samo naprawiło ale teraz jest z powrotem to samo. Ja coś nie mam weny do tego ale trzeba będzie się chyba za to zabrać. no nie pitol że nie znasz języka Getego Wiecie kiedy Pinokio dowiedział się , że jest z drewna ?
electrofinger Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Na dwie godziny oszacowało wymianę ASO Auto Special. wysłane z kontenera na śmieci
D4NTE Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Na dwie godziny oszacowało wymianę ASO Auto Special. wysłane z kontenera na śmieci ile chcą za robociznę i zamek?
electrofinger Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Na dwie godziny oszacowało wymianę ASO Auto Special. wysłane z kontenera na śmieci ile chcą za robociznę i zamek?Zamek 880pln.Roboczogodzina 255pln na ostatniej fakturze. Szacują dwie godziny. wysłane z kontenera na śmieci
Cuber Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Opublikowano 30 Listopada 2016 dzieki za spota wczorajszego
electrofinger Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Termin i zamek zarezerwowany. Do tego listwa drzwi do wymiany, a i pewnie niedługo akumulator. Strasznie sypią się te auta... wysłane z kontenera na śmieci
Cuber Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Opublikowano 30 Listopada 2016 Termin i zamek zarezerwowany. Do tego listwa drzwi do wymiany, a i pewnie niedługo akumulator. Strasznie sypią się te auta... wysłane z kontenera na śmieci ale że co ze akumulator do wymiany to od razu auto się sypie ?
electrofinger Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Termin i zamek zarezerwowany. Do tego listwa drzwi do wymiany, a i pewnie niedługo akumulator. Strasznie sypią się te auta... wysłane z kontenera na śmieci ale że co ze akumulator do wymiany to od razu auto się sypie ? Zapomniałem dodać że popielniczka w drzwiach z tyłu się nie zamyka. A to znaczy że sypie się na potęgę!wysłane z kontenera na śmieci
edraven Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Kup Renault albo Opla , one się nie sypią przy 200k na blacie.
skotyman Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 U mnie w A3 tez zamek pasażera odmówił posłuszeństwa... na początku tak jak u chłopaków wystarczyło drugi raz otworzyć pilotem, teraz nic nie pomaga :/
electrofinger Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 ...i listwa Jakby nie było, intuicję co miałem rzeczywiście na myśli masz świetną Cuber to samo
D4NTE Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 widzieli już http://moto.wp.pl/martykul.html?kat=55194&wid=18612862&ticaid=1182f3
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 widzieli już http://moto.wp.pl/martykul.html?kat=55194&wid=18612862&ticaid=1182f3 B7 i B8 w 3,0 TDI lub S4 ceny będa jak by to powiedzieć ciut wyższe hehehhehehe czekam aż znowu jakiś patent wymyslą i na ta akcyze
Radekst Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 dobrze wiedziec, ze jakbym chcial sprowadzic B5 1.9tdi z 1996r o wartosci 5-6k to musialbym zaplacic 10k akcyzy, a za 2.5tdi 29k :grin: widzieli już http://moto.wp.pl/martykul.html?kat=55194&wid=18612862&ticaid=1182f3 B7 i B8 w 3,0 TDI lub S4 ceny będa jak by to powiedzieć ciut wyższe hehehhehehe czekam aż znowu jakiś patent wymyslą i na ta akcyze patent juz jest, od dawna - rejestracja w czechach
D4NTE Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jeśli Radku planujesz zmianę na B6 czy B7 to niestety czas ucieka...
Radekst Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 pierd**le, jezdze dalej moim przecinakiem bo widze ze bedzie tylko zyskiwac na wartosci, albo go zapakuje do garazu i pod koc, niech rosnie w sile a ta akcyza to jest glupota, teraz kowalski nie kupi sobie juz passeratti b5 czy b6 bo go nie bedzie na to stac, tylko dalej bedzie upalac swojego zdezelowanego lanosa. W skutek czego bedziemy miec jeszcze wiecej na drogach takich struclow.
Rekomendowane odpowiedzi