Wąski Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 no bo znalazł kluczyk od kłódki do lodówki Zuzia Go dopuściła ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Siemka all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 no bo znalazł kluczyk od kłódki do lodówki Zuzia Go dopuściła ..... Ty, dobrze ze tam nie byłeś taki do przodu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 no bo znalazł kluczyk od kłódki do lodówki Zuzia Go dopuściła ..... no jak dopuściła do miał święta wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 ktoś dziś się wybiera na spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Ja będę nocnym reflektorem teren przeczesywał :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Ja będę nocnym reflektorem teren przeczesywał :-/Ktoś wam uciekł ? [emoji14]Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Będę to robił właśnie po to, żeby nikt nie uciekł... Żebyś czuł się bezpieczny na spocie. Żeby byli bezpieczni też Ci, którzy chcą mi przywileje zabierać. Mam nadzieje, że spędzili Oni Święta w gronie rodziny. Ja niestety i w pierwszy i w drugi dzień Świąt byłem po 12h w pracy a we Wigilie byłem po nocnej zmianie więc pół dnia i tak przespałem. Ale co tam... Szkoda energii na narzekanie. Przecież mam dwa tysiące wypłaty i w uj przywilejów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Będę to robił właśnie po to, żeby nikt nie uciekł... Żebyś czuł się bezpieczny na spocie. Żeby byli bezpieczni też Ci, którzy chcą mi przywileje zabierać. Mam nadzieje, że spędzili Oni Święta w gronie rodziny. Ja niestety i w pierwszy i w drugi dzień Świąt byłem po 12h w pracy a we Wigilie byłem po nocnej zmianie więc pół dnia i tak przespałem. Ale co tam... Szkoda energii na narzekanie. Przecież mam dwa tysiące wypłaty i w uj przywilejów Weź sobie uświadom chłopie że nie tylko ty pracujesz w święta,inni też pracują i nie mają przywilejów Zawsze możesz zmienić pracę jak się tak czujesz wykorzystywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Mam nadzieje że twoje święta były udane. Życze ci wszystkiego dobrego i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Niech rząd naszego kraju zwolni cie z obowiązku pracy i przyzna dożywotni przywilej egzystencji na koszt mundurowców. Poza tym pojaw się kiedyś na spocie to pogadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Mam nadzieje że twoje święta były udane. Życze ci wszystkiego dobrego i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Niech rząd naszego kraju zwolni cie z obowiązku pracy i przyzna dożywotni przywilej egzystencji na koszt mundurowców. Poza tym pojaw się kiedyś na spocie to pogadamy... Dzięki za życzenia (szczere nie sądzę ) Nie chciałbym być zwolniony z obowiązku pracy bo bym się czuł głupio że inni muszą na mnie pracować Może kiedyś podjadę ale wolałbym pogadać o samochodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 ktoś dziś się wybiera na spota ? będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 jak tam burgerking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 znalazlem, ale musialem sie obejsc smakiem bo byl zamkniety kurde jezdze tamtedy codziennie i nawet nie wiedzialem ze tam BK jest aaa, i nie bylo zadnego wielkiego swiecacego pindola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Będę to robił właśnie po to, żeby nikt nie uciekł... Żebyś czuł się bezpieczny na spocie. Żeby byli bezpieczni też Ci, którzy chcą mi przywileje zabierać. Mam nadzieje, że spędzili Oni Święta w gronie rodziny. Ja niestety i w pierwszy i w drugi dzień Świąt byłem po 12h w pracy a we Wigilie byłem po nocnej zmianie więc pół dnia i tak przespałem. Ale co tam... Szkoda energii na narzekanie. Przecież mam dwa tysiące wypłaty i w uj przywilejów 2000€ ?wysłane z kontenera na śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 znalazlem, ale musialem sie obejsc smakiem bo byl zamkniety [emoji14] kurde jezdze tamtedy codziennie i nawet nie wiedzialem ze tam BK jest aaa, i nie bylo zadnego wielkiego swiecacego pindola eee.... otwarty był przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam Mam w Passacie B6 z 2008 roku silnik CR o kodzie CBAB nalatane ok. 270 tyś. Będę robił rozrząd i chce sprawdzić ten magiczny napęd pompy olejowej, a dokładnie dobrze byłoby go przerobić bądź poprawić. Jest w naszym rejonie magik co by zrobił taka przeróbkę? Dzięki z info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zamek wymieniony. Działa OK. wysłane z kontenera na śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi