boseron Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 dzien dobry , jak tam po piątkowej nocy.... paskudna pogoda.......w tym naszyk kraju ciezko zaplanowac cokolwiek bo deszcz psuje wszystkie plany
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 pogoda paskudna to fakt wieczorem sie ktoś gdzies wybiera ?
Gość rob Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Rob napisz coś więcej bo tak jakoś napisałes ze kij wie co i jak :gwizdanie: jadę w sobotę do http://www.chlapowo.pl/ a w piątek uderzam na zlot
Iverson Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 hejka. Pany wiecie może czy Tytus jest w Tbg czy w Kraku??
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ja ma takiego kaca że szkoda gadać i nawet nie dałes znac ze piłes ROB a z kim jedziesz oprócz Sławy ?? Iverson, napisz do Tytusa pw
Gość rob Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ROB a z kim jedziesz oprócz Sławy ?? :mysli z potomkiem, nie wiem tylko czy po zlocie nie wyląduje u psychologa
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Cuber a masz nr. kom do niego?? mam ale nie wiem czy mogę dac :gwizdanie: ROB to widze ze plany u Ciebie sie dosc szybko zmieniły ale powiem ze
Gość rob Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 teraz tylko ładną pogodę trzeba zamówić
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 teraz tylko ładną pogodę trzeba zamówić oj i z tym moze byc problem :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 teraz tylko ładną pogodę trzeba zamówić oj i z tym moze byc problem :gwizdanie: nawet nie żartuj, bo tylko :beer1: pozostanie
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Panowie co tu taka cisza jest ?
Tukan Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Panowie co tu taka cisza jest ? Kazdy zdycha po wczorajszym A ja bede jutro bo dzis ide na wesele...
boseron Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ja moze wieczorem do klubu gdzieś uderze.....[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 16:15 _________________________________________________standardowo 2 kluby na rynku odwiedze
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 I gdzie ten gril jutro :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a tak poważnie to nieźle zj***na ta pogoda
boseron Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 grill.....chyba w gumiakach z parasolem......
irko Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 jutro ma nie padać więc się tak nie stresujcie
Tytus Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 hejka. Pany wiecie może czy Tytus jest w Tbg czy w Kraku?? Czesc, jestem teraz w rodzinnych stronach mojej kobity - w okolicach Limanowej. Rozumiem że to Ty dzwoniłeś około 11, hehe, nie słyszałem telefonu, a jak sprawdzałem kto dzwonił rozładowała mi się komórka . Postanowiłeś odwiedzić rodzinne strony? Chciałeś mały spocik zrobić w Tarnobrzegu?
Rekomendowane odpowiedzi