KERCZI Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Boski, słyszałem ze masz żółta lampkę w schowku...nie mów ze to prawda...
Vixen Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Ja sie zastanawiam dlaczego nie moge w dziale sprzedam nic napisac , a tu trzeba miec 50 postow heheWysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Boski, słyszałem ze masz żółta lampkę w schowku...nie mów ze to prawda...Kufa wlasnie ze ni ma tam żadnej lampki Pany autko dostało program ! Edraven jak zwykle wykonał profi robote [emoji106] 270, 4 PS 550 Nm [emoji12]
Vixen Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 To bedzie sie czym odpychac [emoji48]Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Eee tam wciąż mało [emoji854] Zawartość dodana 0 minutes later Eee tam wciąż mało [emoji854]
Vixen Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Taa ja mam 150 i planuje dobic do 200 na wiosne i podejzewam ze bedzie mega wypas na chwile hehe i brakuje q ale dojde do tego to drugi priorytet po programieWysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
LukaszD Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Wiem że to nie giełda ale sprawa pilna:( muszę wymienić prawy przedni reflektor w B6 o nr: 8e0 941 004 s Może komuś takowy zalega? Potrzebuje kompletny. Prawie mi się auto zjarało dzisiaj przez głupią lampę
Vixen Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zwarcie Ci lampa zrobila? Masakra ja musze zobaczyc bo mi postojowki nie swieca , tzn swieca ale jak wlacze dlugie hmm Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
LukaszD Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 U mnie wszystko działało jak należy. Zaparkowałem w garażu i na fis wyświetlił się komunikat spalonej żarówki prawej głównej lampy. Patrzę na lampę a ona ma jakiś dziwny kolor, jakby zaparowana - jak się okazuje była pełna dymu
OGr Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Bosek, mruga Ci zarnik? Masz tam D2S? Jak coś to mam jeden w garażu. Miałem go jako zapas w A4 i został mi po sprzedaży. Jak Ci się przyda to jest Twój.Naciapane z kanału...
boseron Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Bosek, mruga Ci zarnik? Masz tam D2S? Jak coś to mam jeden w garażu. Miałem go jako zapas w A4 i został mi po sprzedaży. Jak Ci się przyda to jest Twój.Naciapane z kanału...Nie mam pojęcia ale pewnie ds2 , chętnie zmienię pytanie czy mruga przez żarnik czy mocowanie
ruks Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 U mnie w C6 przycisk ESP działa podwójnie jak go w wcisniesz krótko to na desce jest napis ASR off, a jak przytrzymasz kilka sekund to pojawia sie napis ASR/ESP OFF i próbowałem sie ślizgać , da sie zarzucić tyłem spokojnie bez problemu , żaden system nie dohamowywuje auta Zawartość dodana 1 minute laterTak ze myśle ze da sie całkowicie wyłączyć ESP w C6 Chętnie potestuje jakieś C6 na torze żeby ustalić pewną wersję czy ESP się wyłącza całkowicie czy nie, kto mi podstawi? :-)Jeśli jednak w C6 się dało a w C7 już nie to znaczy że firma schodzi na psy, tak samo jak z napędem w B9 [emoji16] Poleciało z pokładu lotniskowca
OGr Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 10 godzin temu, boseron napisał: Nie mam pojęcia ale pewnie ds2 , chętnie zmienię pytanie czy mruga przez żarnik czy mocowanie Wpadnij do mnie do garażu kiedyś to rozbierzemy i sprawdzimy ;-)
lennox Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 18 godzin temu, boseron napisał: Nie masz łopatek przy kierownicy , bixów skrętnych i masz kiepski kolor Po co Ci łopatki? Żeby skrzynie rozwalić do końca... Ktoś Ci powiedział że masz bixy skrętne? Może się ruszają na zakrętach bo nie dokręcone. Ty masz za to daytona grey... buahahahahaha 12 godzin temu, boseron napisał: Pany autko dostało program ! Edraven jak zwykle wykonał profi robote 270, 4 PS 550 Nm W końcu będziesz mógł powąchać moje spaliny.
KERCZI Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 W końcu będziesz mógł powąchać moje spaliny. BOSERON specjalnie kupił ten kolor bo myślał ze będzie miał coś wspólnego z 50 twarzami greya
boseron Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 W końcu będziesz mógł powąchać moje spaliny. Moja skrzynia chodzi idealnie , chcesz stanąć na kresce ? To byłby ciekawy pojedynek benzyna vel diesel moc porównywalna , turbina i kompresor .... 270 do 290 przewaga benzyny ale moment na korzyść diesla .... Kerczi coś długo pakujesz te paczki skoro nie dzwonisz od wczoraj [emoji2]
Lukasz_mk2 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) 17 minut temu, Shadow napisał: @Lukasz_mk2 koniec wałków! no fajnie to wymyślili, tylko pewnie jak coś przy takim silniku klęknie to cena wałka do "normalnego silnika" to pikuś w stosunku do naprawy takiego wynalazku Zawartość dodana 11 minutes later a tak poza tym jak już będę zarobiony w ..uj to kupie sobie tesle s, a nie jakieś śmierdzące wynalazki. Mój szwagier miał okazje pojeździć chwile taką teslą, mówił że wrażenia z jazdy są kosmiczne, a przyśpieszenie to jest dopiero masakra, zwłaszcza biorąc pod uwagę wagę ok. 2 ton. Taki mały przykład: Edytowane 9 Lutego 2017 przez Lukasz_mk2
Rekomendowane odpowiedzi