fantowski Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 sezon rozpoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 55 minut temu, fantowski napisał: sezon rozpoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Hejo Fanta masz takie wozidelko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 27 minut temu, Zemis napisał: Hejo Fanta masz takie wozidelko?? yes sir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 4 godziny temu, fantowski napisał: yes sir Parę lat temu już nikt tym nie chciał jeździć A teraz jest to klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Jedziemy kolumną do BT ? Zawartość dodana 0 minutes later Fanta miałem dwa takie jak miałem 18 lat ro były czasy.... sentymenty mnie naszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Boski to nic tylko kupować pomarańczową strzałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Już widzę boskiego w maluchy [emoji23][emoji23][emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 11 godzin temu, -RamzeS- napisał: Już widzę boskiego w maluchy no musialby wyjac fotel i prowadzic z tylnego fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Siemandero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Yo Pogoda na kiełbaskę z pod hali Edytowane 14 Marca 2017 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 hallo Ekipa krakowska ! : zdziwilibyscie sie ale w wieku 18 lat juz miałem 188 cm i fotel dotykał tylnej kanapy i sie miesciłem mialem malca po tunningu czarne lampy z tyłu i tłumik wupexa , po zgaszeniu i odpaleniu na prostej strzelał jak talalala , do tego pułka na całe podszybie tylne zawalona głosnikami i było bum cyk bum cyk ........ o Boshe jak sobie przypomne wieś tańczy wieś śpiewa ...... Zawartość dodana 0 minutes later ale najlepsze jest to ze za gówniarza wjechałem nim w radiowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 hallo Ekipa krakowska ! : zdziwilibyscie sie ale w wieku 18 lat juz miałem 188 cm i fotel dotykał tylnej kanapy i sie miesciłem [emoji4] mialem malca po tunningu czarne lampy z tyłu i tłumik wupexa , po zgaszeniu i odpaleniu na prostej strzelał jak talalala , do tego pułka na całe podszybie tylne zawalona głosnikami i było bum cyk bum cyk ........ o Boshe jak sobie przypomne wieś tańczy wieś śpiewa ...... Zawartość dodana 0 minutes later ale najlepsze jest to ze za gówniarza wjechałem nim w radiowóz Czyli widzisz....życia nie oszukasz...Albo wręcz przeciwnie oszukać przeznaczenie 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Czy wam tez na Tapatalk wychodzą reklamy na końcu strony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 12 godzin temu, -RamzeS- napisał: Czy wam tez na Tapatalk wychodzą reklamy na końcu strony ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Teraz już wiem skąd ta chmura i tak dusi jak się jedzie za Cubrem Edytowane 15 Marca 2017 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi