Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogólnie to i tak się nic nie stało.tylko osłona pod silnik odleciała :evil: centralnie za mostem na starowiślnej złapałem środkiem samochodu cholerny SEPARATOR na środku torowiska :evil: i poszedłem na drugi pas pod prąd przy 70 km [br]Dopisany: 10 Sierpień 2008, 21:37 _________________________________________________mam nadzieję że miska jest cała,zobaczę rano :gwizdanie: własnie z tego powodu :drunk:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak ja swoją misę uwaliłem to osłona mi nie odleciała... Ba, nawet śladu na niej nie było :gwizdanie:

Opublikowano

Oj bolało strasznie :evil:

Opublikowano

zobaczę jutro mam nadzieję że będzie OK :)

Opublikowano

przypomniałeś sobie co miałeś powiedzieć? :polew:

Opublikowano

przypomniałeś sobie co miałeś powiedzieć? :polew:

coś miałem powiedzieć :gwizdanie: :polew: :polew:

aha :tongue4:

Opublikowano

Powitać :hi:

Oj widzę że trochę się działo :)

Opublikowano

Waski mysle ze napewno wszystko oki bedzie z furmanka a osłonke sie założy nową :naughty:

Opublikowano

o rany ale sie działo..... z postów mozna wywnioskować ze zamiast grila smazyliście w misce wąskiego hehe....a atak powaznie to współczuje uszkodzeń......pozdrawiam[br]Dopisany: 10 Sierpień 2008, 23:29 _________________________________________________apropo cuber następnym razem musimy podpisać te same listy na mieście......

Opublikowano

:hi: jest dobrze bo nie było rano plamy oleju :rolleyes: zaraz ma zamiar sprawdzić jakie zniszczenia :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Sierpień 2008, 09:02 _________________________________________________

Waski mysle ze napewno wszystko oki bedzie z furmanka a osłonke sie założy nową :naughty:

oczywiście :)

Opublikowano
:hi: Na chwilę was zostawić i od razu zniszczenia :tongue4:
Opublikowano

:hi: Na chwilę was zostawić i od razu zniszczenia :tongue4:

no tak :)

zniszczenia TO- łapa i poduszka skrzyni biegów i osłony pod silnik i skrzynię :evil:

Opublikowano

Dobry wszystkim, właśnie chyba zaczyna mnie popuszczać po 3 dniowym świętowaniu pierwszego ćwierć wiecza :hi:

zniszczenia TO- łapa i poduszka skrzyni biegów i osłony pod silnik i skrzynię :evil:

Waski moje kondolencje

Opublikowano

apropo cuber następnym razem musimy podpisać te same listy na mieście.....

Nie ma problemu :naughty:

tez to wymieniałem u Siebie :gwizdanie:

Bry wszystkim :hi:

Opublikowano

hejka... karwa ładnie, ładnie... na tym zakręcie już nie jeden wypadł... z jednej strony to dobrze, bo separator był wygładzony... :P

trzeba sie doszukiwać dobrych w złym... mogło być gorzej...

Opublikowano

joł :hi:

Opublikowano

joł :hi:

siema :wink4:

Opublikowano

Elo :hi:

Opublikowano

hejka... karwa ładnie, ładnie... na tym zakręcie już nie jeden wypadł... z jednej strony to dobrze, bo separator był wygładzony... :P

no nie jest tak żle ,masz rację :)[br]Dopisany: 11 Sierpień 2008, 11:20 _________________________________________________

o Tobie to już tu piszą :polew: :polew: :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahl_czy_ktos_z_klubu_jezdzi_jak_wariat-t40628.0.html