Wąski Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ogólnie to i tak się nic nie stało.tylko osłona pod silnik odleciała centralnie za mostem na starowiślnej złapałem środkiem samochodu cholerny SEPARATOR na środku torowiska i poszedłem na drugi pas pod prąd przy 70 km [br]Dopisany: 10 Sierpień 2008, 21:37 _________________________________________________mam nadzieję że miska jest cała,zobaczę rano :gwizdanie: własnie z tego powodu
jarko Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jak ja swoją misę uwaliłem to osłona mi nie odleciała... Ba, nawet śladu na niej nie było :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 mam nadzieję że jednak misa cała... ehhh
Wąski Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 zobaczę jutro mam nadzieję że będzie OK
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 przypomniałeś sobie co miałeś powiedzieć?
Wąski Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 przypomniałeś sobie co miałeś powiedzieć? coś miałem powiedzieć :gwizdanie: :polew: aha
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Powitać Oj widzę że trochę się działo
Cuber Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Waski mysle ze napewno wszystko oki bedzie z furmanka a osłonke sie założy nową
boseron Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 o rany ale sie działo..... z postów mozna wywnioskować ze zamiast grila smazyliście w misce wąskiego hehe....a atak powaznie to współczuje uszkodzeń......pozdrawiam[br]Dopisany: 10 Sierpień 2008, 23:29 _________________________________________________apropo cuber następnym razem musimy podpisać te same listy na mieście......
Wąski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 jest dobrze bo nie było rano plamy oleju zaraz ma zamiar sprawdzić jakie zniszczenia :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Sierpień 2008, 09:02 _________________________________________________ Waski mysle ze napewno wszystko oki bedzie z furmanka a osłonke sie założy nową oczywiście
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Na chwilę was zostawić i od razu zniszczenia
Wąski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Na chwilę was zostawić i od razu zniszczenia no tak zniszczenia TO- łapa i poduszka skrzyni biegów i osłony pod silnik i skrzynię
mega13 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dobry wszystkim, właśnie chyba zaczyna mnie popuszczać po 3 dniowym świętowaniu pierwszego ćwierć wiecza zniszczenia TO- łapa i poduszka skrzyni biegów i osłony pod silnik i skrzynię Waski moje kondolencje
Cuber Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 apropo cuber następnym razem musimy podpisać te same listy na mieście..... Nie ma problemu zniszczenia TO- łapa i poduszka skrzyni biegów i osłony pod silnik i skrzynię tez to wymieniałem u Siebie :gwizdanie: Bry wszystkim
kepasa Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 hejka... karwa ładnie, ładnie... na tym zakręcie już nie jeden wypadł... z jednej strony to dobrze, bo separator był wygładzony... trzeba sie doszukiwać dobrych w złym... mogło być gorzej...
Wąski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 hejka... karwa ładnie, ładnie... na tym zakręcie już nie jeden wypadł... z jednej strony to dobrze, bo separator był wygładzony... trzeba sie doszukiwać dobrych w złym... mogło być gorzej... no nie jest tak żle ,masz rację [br]Dopisany: 11 Sierpień 2008, 11:20 _________________________________________________ hejka... karwa ładnie, ładnie... na tym zakręcie już nie jeden wypadł... z jednej strony to dobrze, bo separator był wygładzony... trzeba sie doszukiwać dobrych w złym... mogło być gorzej... o Tobie to już tu piszą :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahl_czy_ktos_z_klubu_jezdzi_jak_wariat-t40628.0.html
Rekomendowane odpowiedzi