-RamzeS- Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Boseron Ty jednak masz coś z głową
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Najlepsze jest to ze gość zanim kupił pojechał na serwis i usłyszał .... stan idealny Zawartość dodana 1 minute laterBoseron Ty jednak masz coś z głową Ramzes nie mów ze nie wiedziałeś [emoji41][emoji12]
FANTOMAS Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 No i pojechała [emoji25]...... no nareszcie coś się zacznie dziać na forum
Shadow Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 No i pojechała [emoji25]...... Graty [emoji2] to faktycznie było nudne [emoji14]
leewang Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Koledzy gdzie polecacie wymienić tylne klocki hamulcowe w Krakowie? Poczytałem że VCDSem trzeba je odblokować i chciałbym jechać do kogoś ogarniętego a nie Janusza który mi będzie tłukł młotkiem w klocki aż puszczą
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Koledzy gdzie polecacie wymienić tylne klocki hamulcowe w Krakowie? Poczytałem że VCDSem trzeba je odblokować i chciałbym jechać do kogoś ogarniętego a nie Janusza który mi będzie tłukł młotkiem w klocki aż puszczą [emoji14] Vetulaniego, Adam: 508 380 360
...radek... Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam. Moze ktoś pomóc? https://a4-klub.pl/index.php?/topic/391956-Szkoda-parkingowa-brak-strefy-ruchu.-Sprawca-uciekl-mam-numery-rej!!!!Wysłane z s7
leewang Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 5 godzin temu, KERCZI napisał: Vetulaniego, Adam: 508 380 360 Dzięki, jutro przedzwonię
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 9 godzin temu, leewang napisał: Koledzy gdzie polecacie wymienić tylne klocki hamulcowe w Krakowie? Poczytałem że VCDSem trzeba je odblokować i chciałbym jechać do kogoś ogarniętego a nie Janusza który mi będzie tłukł młotkiem w klocki aż puszczą
leewang Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Cuber napisał: Dzięki Cuber za informację, potrzebuję jak najszybciej zrobić te klocki także pewnie będę dzwonił kto będzie miał wolny termin jak najszybciej Dodzwoniłem się do Adama przy Vetulaniego. Okazało się że przenoszą serwis i na razie mają przerwę z naprawą aut, także będę próbował umówić się na Mogilanach Umówiłem się do Michała, dzięki !! Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez leewang
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Michał naprawdę jest bardzo dobrym mechanikiem
nex Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Panowie, jeżeli ktoś z Was lub znajomych jest na kupnie auta to sprzedaję Paska, proszę poczytać aukcję, wszystko co tam jest napisane jest prawdą. Takich rodzynków już jest mało. W sobote był chłopaczek z Nowego Sącza. Dawał 16k, nie doszliśmy do porozumienia. Minimalna cena to 16.500zł. http://allegro.pl/passat-b5-fl-1-9tdi-doinwestowany-idealny-iwl-i6773451185.html
Transitpower Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Wrzucałeś już ogłoszenie prawie 2 tygodnie temu. Jakby ktoś z forum chciał kupić 15-letnie auto za 16,5 tysiąca to zapewne by się do tej pory odezwał. A tym "chłopaczkiem z Nowego Sącza" się żalisz czy chwalisz? Bo moim skromnym zdaniem drugiego takiego co kupe kasy na stół wykładał dłuuugo nie znajdziesz...
Rekomendowane odpowiedzi