fantowski Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 27 minut temu, Shadow napisał: Panowie, z tego co pamiętam ktoś kupował fure w MumiaCAR i tutaj moje pytania: - czy faktycznie fury są tak dobre jak słyszałem ? - czy idzie się jakoś dogadać i negocjować sensownie ceny ? Chyba, że kupował to jakiś szejk spoko gość, brat kolegi z pracy serwisuje mu niektóre wozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Kerczi pisalwm Ci PwWysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Na te odcinki na Woznicow można jakiś dokładniejszy namiar? PozdroTapniete z SGS7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jeżeli potrzebujesz FV na auto to warto , jeżeli nie potrzebujesz to nie warto. Auta rzeczywiście dobre, bez zarzutu ale za konkretne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jeżeli potrzebujesz FV na auto to warto , jeżeli nie potrzebujesz to nie warto. Auta rzeczywiście dobre, bez zarzutu ale za konkretne pieniądze. Właśnie w porównaniu do innych cen aut tam mają dużo dużo wyższe.. dlatego właśnie ciekawi mnie czy ktoś negocjował z nimi. Potrzebuję FV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 hmmmmm wyższe ? Ja bym raczej powiedział że mają pewne auta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Przy dwóch identycznych samochodach jeden z FV drugi bez zawsze ten pierwszy będzie droższy. Negocjować możesz ale raczej symbolicznie. Jeżeli potrzebujesz FV to śmiało możesz jechać do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Powitać i dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wszystko zalezy jaki samochód chcesz kupic , daj znaka to Ja pogadam z Davidem Mi na A3 dla żony zjechał dobrze z ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Cuber napisał: Wszystko zalezy jaki samochód chcesz kupic , daj znaka to Ja pogadam z Davidem Mi na A3 dla żony zjechał dobrze z ceny Na razie robię research jakie są możliwości, bo finalnie bd planował kupować gdzieś za 3tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na razie robię research jakie są możliwości, bo finalnie bd planował kupować gdzieś za 3tyg.Grube plany...Tez bym chciał tak sobie powiedzieć za 3 tyg. Pójdę i kupię auto :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 B9 w kolorze NARDO nawet daje radę Zawartość dodana 11 minutes later Audi Polska widze wreszcie zmienili konfigurator i ogolnie swoją strone całą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Grube plany...Tez bym chciał tak sobie powiedzieć za 3 tyg. Pójdę i kupię auto :-)Z tego co wiem Ty masz krótsze terminy. Dzisiaj oglądasz jutro kupujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Cuber napisał: B9 w kolorze NARDO nawet daje radę Zawartość dodana 11 minutes later Audi Polska widze wreszcie zmienili konfigurator i ogolnie swoją strone całą Ale że go tak w podkładzie sprzedają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na te odcinki na Woznicow można jakiś dokładniejszy namiar? PozdroTapniete z SGS7Wjeżdżasz w ulice Woźniców przy stacji benzynowej i masz zakręt w prawo , za zakrętem około 100 m po lewej stronie brama wjazdowa i na końcu działki gość działa w garażu , ulica samych starych domków jednorodzinnych , jest bilbord reklamowy na siatce [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Spoiler Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Sensei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wjeżdżasz w ulice Woźniców przy stacji benzynowej i masz zakręt w prawo , za zakrętem około 100 m po lewej stronie brama wjazdowa i na końcu działki gość działa w garażu , ulica samych starych domków jednorodzinnych , jest bilbord reklamowy na siatce [emoji6]Dzieki wielkie !Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 ty ale czemu tak nagle uciekłeś ? z tym zdziskiem to był taki żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi