Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 straszny bez ruch praca misiu praca
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 straszny bez ruch praca misiu praca dokładnie
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ogrowaty dzięki To ja dziękuję
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ogrowaty dzięki To ja dziękuję ja również dziękuję
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin awanturuje ?????? poprostu to za długo trwa , baba z drukarni mnie opierdala , a ja ze swoich nie wykładam bo wiecie jak to jest . za takich co długo na forum są to moge załozyc ale nie za gosci którzy maja po 5 postów nabitych.
Nosfer Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 awanturuje ?????? poprostu to za długo trwa , baba z drukarni mnie opierdala , a ja ze swoich nie wykładam bo wiecie jak to jest . za takich co długo na forum są to moge załozyc ale nie za gosci którzy maja po 5 postów nabitych. Eeee tam.. Awanturnik jesteś i tyle :bicz3:
Wąski Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin awanturuje ?????? poprostu to za długo trwa , baba z drukarni mnie opierdala , a ja ze swoich nie wykładam bo wiecie jak to jest . za takich co długo na forum są to moge załozyc ale nie za gosci którzy maja po 5 postów nabitych. ok luzik zapłacę zwrócę Ci na pewno
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 dobra Panowie , szkoda się denerwować , dzisiaj puśćcie przelewy i po sprawie
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja sie nie denerwuje , tylko zależy mi zeby wszystko zagrało i poszło smyczy jak najwiecej (i tak cena zmieia sie dopiero od 300 wzwyż) , ja z tego hajsu nie mam , a szkoda... Np. taki Nosfer , na forum 2 tygodnie z wolna sobotą , 150 postów ( zreszta marnej treści )i wpłaca jako jeden z ostatnich , powinien go ktos zbanowac. O i na dodatek z czewy pochodzi , medalik święty.
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja sie nie denerwuje , tylko zależy mi zeby wszystko zagrało i poszło smyczy jak najwiecej (i tak cena zmieia sie dopiero od 300 wzwyż) , ja z tego hajsu nie mam , a szkoda... Np. taki Nosfer , na forum 2 tygodnie z wolna sobotą , 150 postów ( zreszta marnej treści )i wpłaca jako jeden z ostatnich , powinien go ktos zbanowac. O i na dodatek z czewy pochodzi , medalik święty. :polew:
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Spokój mi tutaj Przelew juz poszedł odemnie tylko juz sie nie denerwuj
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja sie nie denerwuje , tylko zależy mi zeby wszystko zagrało i poszło smyczy jak najwiecej (i tak cena zmieia sie dopiero od 300 wzwyż) , ja z tego hajsu nie mam , a szkoda... Np. taki Nosfer , na forum 2 tygodnie z wolna sobotą , 150 postów ( zreszta marnej treści )i wpłaca jako jeden z ostatnich , powinien go ktos zbanowac. O i na dodatek z czewy pochodzi , medalik święty. :polew: najgorsze jest to ze wiem , iz Nosfer mi nie odpuści i bedzie ostra riposta nie denerwuje sie kurewa !!!!
Nosfer Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 4 miechy - 180 postów, których treść trzeba najpierw przeczytać a kase dostałeś 2 tygodnie temu (to i tak szybko, bo mam więcej rzeczy na głowie niż przelewy za 5zł). Lepiej nie drażnij się z Częstochową, bo Ci w porozumieniu Tv Trwam odetną i co będziesz oglądał ? Chociaż wtedy może na spoty zaczniesz zaglądać.. Dobra - policzymy się dzisiaj na Ostrobramskiej ((tylko jeszcze kup żonie kwiatek, bo Cię znowu po 20 minutach ściągnie do domu i będziesz musiał grzać kuchenkę, żeby łomotu nie dostać) ) nie zaśmiecajmy Krakowiakom wątku
Hugo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 nie zaśmiecajmy Krakowiakom wątku Nie proponuje tego robić , bo będzie wpier.... od całego Krakowa
Nosfer Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Nie proponuje tego robić , bo będzie wpier.... od całego Krakowa Dobra Wojaki Będziemy mierzyć się za 2 tygodnie
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dobra Wojaki Będziemy mierzyć się za 2 tygodnie Mówisz i masz
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 4 miechy - 180 postów, których treść trzeba najpierw przeczytać a kase dostałeś 2 tygodnie temu (to i tak szybko, bo mam więcej rzeczy na głowie niż przelewy za 5zł). Lepiej nie drażnij się z Częstochową, bo Ci w porozumieniu Tv Trwam odetną i co będziesz oglądał ? Chociaż wtedy może na spoty zaczniesz zaglądać.. Dobra - policzymy się dzisiaj na Ostrobramskiej ((tylko jeszcze kup żonie kwiatek, bo Cię znowu po 20 minutach ściągnie do domu i będziesz musiał grzać kuchenkę, żeby łomotu nie dostać) ) nie zaśmiecajmy Krakowiakom wątku Postów nie chce mi sie czytac bo jak juz wczesniej pisałem treści są bardzo marnej , jakbys zamówił 15 sztuk to bys miał przelew za 100 pln a nie , skąpisz na reklame klubu to i marne przelewy. O telewizje Trwam sie nie bój , jestem z torunia wiec ojciec Dyrektor murem za mna bedzie stał Załuje ze mnie dzis nie bedzie, zonie kwiatka nie musze kupować bo jej nie ma , jest z córcią na wekejszyn. Ja proponuje w ramach kary za zasmiecanie po kropku , a co. Cuber też zresztą smieci w Warszafskich
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Cuber też zresztą smieci w Warszafskich kiedy bo sobie nie przypominam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi