michail55 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 No wczorajsza kolacja dała radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 kibel cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Pozdrowienia z UK picupload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Radzio ale ze co , kupujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Pozdrowienia z UK [emoji4]picupload Podobno ciężko z przekładką.. ale rejestrować można to bierz!Wysłane z mojego Pixel przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 4 godziny temu, Cuber napisał: Radzio ale ze co , kupujesz ? Kupiona, juz wracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Powitać Jechałem Powstańców Wielkopolskich - oczywiście korek jak sku** dwa pasy zajęte, a trzecim buspasem co jakiś czas, a to motocykl, a to taxi, a to jakiś rajdowiec. Jadę i się wkurzam, że oni jadą, a ja stoję.. Okazuje się, że na samym końcu stoi sobie policja i lapie wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Prawidłowo zaparkowani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 50 minut temu, Wurger napisał: Prawidłowo zaparkowani? Stali na bombach to mogą gdzie chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dnia 22.05.2017 o 13:11, Shadow napisał: Powitać Panowie ktoś ogarnie sprawdzenie Mitsubishi po VINie ? Stanley sprawdza vin ostatni wpis kiedy był i z jakim przebiegiem za darmo a jak chcesz szczegółowy co było robione trzeba płacić : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Godzinę temu, Shadow napisał: Powitać Jechałem Powstańców Wielkopolskich - oczywiście korek jak sku** dwa pasy zajęte, a trzecim buspasem co jakiś czas, a to motocykl, a to taxi, a to jakiś rajdowiec. Jadę i się wkurzam, że oni jadą, a ja stoję.. Okazuje się, że na samym końcu stoi sobie policja i lapie wszystkich mam to samo codziennie rano Jadę czasem tym bus pasem do połowy lub grzecznie czekam jak janosik krzyczy ze kontrola stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 stanley sprawdza ale tylko VAGi a nie japońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 2 godziny temu, Shadow napisał: Okazuje się, że na samym końcu stoi sobie policja i lapie wszystkich Niestety od jakiegoś czasu to ich stała miejscówka od samego rana... Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Od poniedziałku wchodzą nowe taksy... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 masz źródło? Dużo już takich niusów widziałem i masa z nich nie sprawdziła się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Z tego co pamiętam, to był taki pomysł jakieś 2 lata temu jak wprowadzali zatrzymywanie prawka za 50+ w zabudowanym. Ale nic mi nie wiadomo aby do pomysły wrócono, a tym bardziej żeby wszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dnia 23.05.2017 o 17:32, Transitpower napisał: Wieliczka, ul. Żółkiewskiego Tel: +48 503 711 134 dzięki ale nie maja ... Macie propozycje jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Powitać masz źródło? Dużo już takich niusów widziałem i masa z nich nie sprawdziła się Na fb wyczytałem... Zapowiada się ciekawie:http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/producenci/news-nowe-obowiazkowe-wyposazenie-samochodow,nId,2397404Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi