Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2017 "skrót" dobry tylko jest jedna wada , jadąc tamtędy później much cała masa na przodzie.....
FANTOMAS Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 10 minut temu, Cuber napisał: "skrót" dobry tylko jest jedna wada , jadąc tamtędy później much cała masa na przodzie..... a mówiłeś , że masz taką powłokę , że mucha nie siada ściemniaczu 16 minut temu, D4NTE napisał: Dokładnie, ja jutro przetestuję Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka tylko zabierz baniak z wodą co byś miał czym klocki gasić
D4NTE Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 tylko zabierz baniak z wodą co byś miał czym klocki gasićMoje większe niż w B9 i trudniej je zgrzać [emoji23] [emoji13] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
FANTOMAS Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Panowie cztery haczyki do roletek do A6 C6 sedana 85zł sztuka = 340zł komplet odjeb....ło im czy co ?!?!? Najśmieszniejsze że takie same do kombiaka kosztują po 23 zł za sztukę a wyglądają prawie tak samo (przynajmniej na zdjęciach) Edytowane 30 Czerwca 2017 przez FANTOMAS
FANTOMAS Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 5 minut temu, D4NTE napisał: Moje większe niż w B9 i trudniej je zgrzać Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka dobra , dobra
D4NTE Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zapowiada się ciekawie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
electrofinger Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Panowie cztery haczyki do roletek do A6 C6 sedana 85zł sztuka = 340zł komplet odjeb....ło im czy co ?!?!? Najśmieszniejsze że takie same do kombiaka kosztują po 23 zł za sztukę a wyglądają prawie tak samo (przynajmniej na zdjęciach) A do czego toto? Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Powitać http://krakow.onet.pl/oddano-do-ruchu-wschodnia-obwodnice-krakowa-s7/x67zf95 robi wrażenie ten most Mam nadzieje ze dzieki temu most wanny ul. Półłanki i klasztorna zostaną odciążone bo dość często jeżdzę tamtędy do Rodziców i wiecznie korek na moście był
boseron Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Mam nadzieje ze dzieki temu most wandy ul. Półłanki i klasztorna zostaną odciążone bo dość często jeżdzę tamtędy do Rodziców i wiecznie korek na moście był
FANTOMAS Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 11 godzin temu, electrofinger napisał: A do czego toto? Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka rolety tylnych szyb do A6 C6 sedan. Kupiłem tapicerę i mam roletki w boczkach i muszę dokupić takie haczyki do ramek drzwi bo ich nie mam a tu takie jaja. Coś komuś w ałdi sie chyba we łbie poprzewracało żeby za kawełek plastiku wołać taką kasę
electrofinger Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 rolety tylnych szyb do A6 C6 sedan. Kupiłem tapicerę i mam roletki w boczkach i muszę dokupić takie haczyki do ramek drzwi bo ich nie mam a tu takie jaja. Coś komuś w ałdi sie chyba we łbie poprzewracało żeby za kawełek plastiku wołać taką kasęNo to mam problem z głowy - nie mam roletek tylko przyciemniane szyby.Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 rolety tylnych szyb do A6 C6 sedan. Kupiłem tapicerę i mam roletki w boczkach i muszę dokupić takie haczyki do ramek drzwi bo ich nie mam a tu takie jaja. Coś komuś w ałdi sie chyba we łbie poprzewracało żeby za kawełek plastiku wołać taką kasęA w ASO nie idzie tego dokupić ?
KERCZI Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 FANTOMAS imho powinny pasować z a4...to tylko kwestia wyprofilowania pod ramkę drzwi...jak masz u siebie to odkręcić i przymierz. Do B7 zapłaciłem za komplet ok. 80 z tego co pamietam
FANTOMAS Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) 21 godzin temu, boseron napisał: A w ASO nie idzie tego dokupić ? helołłłł ale ja przecież piszę , że to w ałdi (czyt. ASO) 18 godzin temu, KERCZI napisał: FANTOMAS imho powinny pasować z a4...to tylko kwestia wyprofilowania pod ramkę drzwi...jak masz u siebie to odkręcić i przymierz. Do B7 zapłaciłem za komplet ok. 80 z tego co pamietam Też tak myślałem przymierzałem te moje haczyki i wyglądało że dadzą radę więc zamówiłem w ciemno komplet od A4 (haczyki + plastikowe podkładki + wkręty 67zł) ale po zamontowaniu tapicerek na A6 wyszło , że będzie z tego QPA W A4 rolety mają takie wycięcia w materiale i tam wchodzi haczyk który zapina się za pręt za który ciągniemy roletę. W A4 haczyk i ten pręt są do siebie równolegle i tak musi być . W A6 roleta ma inny sposób mocowania. Na końcach ten pręt wystaje tak ok. 1,5cm i to się wpina w te ori uchwyty które są na samych rogach ramki drzwi (jak na zdjęciu poniżej). W tych miejscach haczyki od A4 nie nadają się i żadna rzeźba tu nie pomoże bo są pod zbyt dużym kątem. Znalazłem takie haczyki jak ori u chińczyka za 68 juanów (ok 10$) ale cały sklep mają zrobiony w języku krzakowym którego translator google nie jest w stanie przetłumaczyć a przegięciem jest np. potwierdzenie zamówienia (że nie jesteś robotem sieciowym) w postaci wskazania na obrazku jakiegoś słowa po chińsku którego na bank żaden translator nie przetłumaczy bo niby jak. Najciekawsze jest dla mnie to , że w ałdi za komplet do A6 kombi wołają po 23zł szt a do sedana po 85zł/szt gdzie profil ramki drzwi przy słupku B jest na bank taki sam w kombi jak i sedanie więc skąd taka dysproporcja generalnie nie dam zdziercom za kawałek g...wna 340zł bo to przegięcie pały już jest . chyba przypnę je trytytkami Edytowane 2 Lipca 2017 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Ale któraś przeglądarka na wbudowanego translatora i sama konwertuje to PL, kali jesc, kali pic ale daje rade z tego co kojarzę
Radekst Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 46 minut temu, KERCZI napisał: Ale któraś przeglądarka na wbudowanego translatora i sama konwertuje to PL, kali jesc, kali pic ale daje rade z tego co kojarzę Chrome
Radekst Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 1 godzinę temu, FANTOMAS napisał: helołłłł ale ja przecież piszę , że to w ałdi (czyt. ASO) Też tak myślałem przymierzałem te moje haczyki i wyglądało że dadzą radę więc zamówiłem w ciemno komplet od A4 (haczyki + plastikowe podkładki + wkręty 67zł) ale po zamontowaniu tapicerek na A6 wyszło , że będzie z tego QPA W A4 rolety mają takie wycięcia w materiale i tam wchodzi haczyk który zapina się za pręt za który ciągniemy roletę. W A4 haczyk i ten pręt są do siebie równolegle i tak musi być . W A6 roleta ma inny sposób mocowania. Na końcach ten pręt wystaje tak ok. 1,5cm i to się wpina w te ori uchwyty które są na samych rogach ramki drzwi (jak na zdjęciu poniżej). W tych miejscach haczyki od A4 nie nadają się i żadna rzeźba tu nie pomoże bo są pod zbyt dużym kątem. Znalazłem takie haczyki jak ori u chińczyka za 68 juanów (ok 10$) ale cały sklep mają zrobiony w języku krzakowym którego translator google nie jest w stanie przetłumaczyć a przegięciem jest np. potwierdzenie zamówienia (że nie jesteś robotem sieciowym) w postaci wskazania na obrazku jakiegoś słowa po chińsku którego na bank żaden translator nie przetłumaczy bo niby jak. Najciekawsze jest dla mnie to , że w ałdi za komplet do A6 kombi wołają po 23zł szt a do sedana po 85zł/szt gdzie profil ramki drzwi przy słupku B jest na bank taki sam w kombi jak i sedanie więc skąd taka dysproporcja generalnie nie dam zdziercom za kawałek g...wna 340zł bo to przegięcie pały już jest . chyba przypnę je trytytkami A na aliexpress szukales?
FANTOMAS Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 1 godzinę temu, KERCZI napisał: Ale któraś przeglądarka na wbudowanego translatora i sama konwertuje to PL, kali jesc, kali pic ale daje rade z tego co kojarzę 47 minut temu, Radekst napisał: Chrome tak ale ten sklep jest tak do pupy zrobiony że większość przycisków wyboru ma opis w krzaczkach który jest wtopiony w tło przycisku i translator go poprostu nie widzi a ty nie wiesz co masz zrobić i co wybrać. Część strony google tłumaczy a część nie. Udało mi się wejść na zamówienie ale potem to się już zczynają takie jaja i krzaki , że nic nie wiadomo o co kaman
FANTOMAS Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 50 minut temu, Radekst napisał: A na aliexpress szukales? tak szukałem i nie ma to jest ten sklep
Rekomendowane odpowiedzi