FANTOMAS Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Panowie ma ktoś jakieś dojścia w biurze paszportowym (złożenie wniosku) chciałem dziecku zrobić paszport. Przenieśli się na ul. sebastiana z mogilskiej i jakaś komedia jest ludzie stoją od 6 rano a 8 już ponoć stoi kolejka na ulicy po 100 osób a od 9 to już nie ma bloczków. Całe to biuro to jakaś klita i idzie ponoć jak krew z nosa (stania na cały dzień)
Radekst Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 2 minuty temu, FANTOMAS napisał: Panowie ma ktoś jakieś dojścia w biurze paszportowym (złożenie wniosku) chciałem dziecku zrobić paszport. Przenieśli się na ul. sebastiana z mogilskiej i jakaś komedia jest ludzie stoją od 6 rano a 8 już ponoć stoi kolejka na ulicy po 100 osób a od 9 to już nie ma bloczków. Całe to biuro to jakaś klita i idzie ponoć jak krew z nosa (stania na cały dzień) Zajmij sobie kolejke o 5 i bedziesz pierwszy
Shadow Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) 28 minut temu, D4NTE napisał: Wrzuć fotę jak się to cudo prezentuje będę wpatrywał z biura Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka To samo co A8 tylko Evo X Edytowane 5 Lipca 2017 przez Shadow
D4NTE Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) 12 minut temu, Shadow napisał: Folia matowa na nim jest czy taki ma lakier? Edytowane 5 Lipca 2017 przez D4NTE
Wurger Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Tez mam jedno zdjęcie, auto robi robote: Edytowane 5 Lipca 2017 przez Wurger
Cuber Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Opublikowano 5 Lipca 2017 Godzinę temu, FANTOMAS napisał: Panowie ma ktoś jakieś dojścia w biurze paszportowym (złożenie wniosku) chciałem dziecku zrobić paszport. Przenieśli się na ul. sebastiana z mogilskiej i jakaś komedia jest ludzie stoją od 6 rano a 8 już ponoć stoi kolejka na ulicy po 100 osób a od 9 to już nie ma bloczków. Całe to biuro to jakaś klita i idzie ponoć jak krew z nosa (stania na cały dzień) Kurde widzę ze zmienili teraz siedzibę i jakiś kosmos jest .... Zawsze możesz jechać do Bochni czy Brzeska i tam złożyć papiery odbiór tez wtedy u nich
edraven Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) 55 minut temu, Wurger napisał: Tez mam jedno zdjęcie, auto robi robote: shadow SZACUN!!!! Edytowane 5 Lipca 2017 przez edraven
Shadow Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzięki Panowie Swoją drogą kiedyś był temat kamer do auta - wybrałeś coś @FANTOMAS?
Wurger Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 9 minut temu, Shadow napisał: Dzięki Panowie Swoją drogą kiedyś był temat kamer do auta - wybrałeś coś @FANTOMAS? Tylko pamiętaj, żeby kupić kartę pamięci dopasowaną do auta! Jak dla Ciebie to bedzie Samsung Evo 64GB microSDXC
Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 2 godziny temu, FANTOMAS napisał: Panowie ma ktoś jakieś dojścia w biurze paszportowym (złożenie wniosku) chciałem dziecku zrobić paszport. Przenieśli się na ul. sebastiana z mogilskiej i jakaś komedia jest ludzie stoją od 6 rano a 8 już ponoć stoi kolejka na ulicy po 100 osób a od 9 to już nie ma bloczków. Całe to biuro to jakaś klita i idzie ponoć jak krew z nosa (stania na cały dzień) z tymi paszportami to są jaja, ja chciałem złożyć wniosek koło marca i kolejki były takie same. Najgorsze w tym jest to, że wniosek można pobrać z internetu, ale złożyć go trzeba osobiście (nawet upoważnienie tu nic nie da) bo pobierają odcisk palca i można go tylko "złożyć" na miejscu w obecności pracownika
KERCZI Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 EDRAVEN...Apropos wczorajszej rozmowyhttps://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-scuba-bangolufsen-ksenon-led-alkantara-serwis-aso-fv-vat23-ID6yWXi9.html?utm_source=Facebook&utm_medium=Post_Paid&utm_campaign=AudiA4#xtor=SEC-7
KERCZI Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 2014 ale 100przebiegu i pełny VAT!! A i zacne wypo... i to droższe audi...
edraven Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Z tym wypo to chyba jednak trochę słabiej. Brak w audicy czegokolwiek z nowych asystentów. Ale przebieg swoją drogą konkret i to jest realna wartość auta, bo zrobisz 100k i dalej blat nie kłuje w oczy. https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-320d-184-ps-m-sport-hud-acc-xenon-skora-professionalradar-netto-75-900-ID6yY1tn.html Tak czy siak zaskoczony jestem cenami F-ek lecą na ryj mocniej niż ccco .
-RamzeS- Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Panowie czy ktoś może się wypowiedzieć na temat silników 1.2 tsi 105km i 1.4 tsi 125 km ?
Cuber Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Opublikowano 5 Lipca 2017 Moja zona ma Audi A3 1,4 TFSI 125 km hmmm całkiem fajny silnik mało pali i nawet się odpycha
KERCZI Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Panowie czy ktoś może się wypowiedzieć na temat silników 1.2 tsi 105km i 1.4 tsi 125 km ?Całkiem niezłe...ten 1.2 mam w kosiarce...daje rade na skarpach...
-RamzeS- Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Z którego roku te silniki bo to istotne.Seat Leon 2010 - 2012
Rekomendowane odpowiedzi