D4NTE Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 33 minuty temu, Shadow napisał: Ja rozumiem, nie wiem jak Ci z drugiej strony Wisły jak ktoś będzie to może wpadnę z córką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Ja też mogę wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korton555 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wybiera sie ktos dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 27 minut temu, Korton555 napisał: Wybiera sie ktos dzis? Dziś mecz Biznesligi o 19-00 na Dekerta wiec nie dam rady chyba ze wpadę po meczu na parę chwil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Będzie ktoś dzisiaj?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Tak , Dzięki za spota Edytowane 29 Lipca 2020 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daanoon Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Dzisiaj spot aktualny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 minutę temu, daanoon napisał: Dzisiaj spot aktualny??? Ja dziś niestety odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daanoon Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 No to frekwencja dzisiaj mała nawet bardzo mała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Do czego to doszly te spoty Jezdzi ktos jeszcze? Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Ja dziś byłem w galerii, nie było nikogo do 20:35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Ale lipa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 W ubiegłym tygodniu było nawet nawet, widać że wakacje są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 14 godzin temu, Radekst napisał: Ale lipa.. a co ty Radku samochód zmieniłeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Pochwal się @Radekst Powitać towarzycho Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 9 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: a co ty Radku samochód zmieniłeś??? Czas najwyzszy 9 godzin temu, D4NTE napisał: Pochwal się @Radekst Powitać towarzycho Nie ma czym Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Radekst 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 13 godzin temu, Radekst napisał: Czas najwyzszy Nie ma czym silnik 1.5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 znajomy chce kupić seata leona kombi (nowy model 2020) i zastanawia się nad silnikiem 1.5 150KM - z uwagi, że to nowy silnik mało jest opinii na jego temat, słyszał ktoś coś o tym silniku?? bierze olej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 14 godzin temu, Radekst napisał: Czas najwyzszy Nie ma czym E tam, bardzo ładny. Gratulacje zakupu, oby dzielnie służył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi