PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 a o czym Pablo? chyba że Nas poznałeś Miłego klikania
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 to gramy w środę czy nie? szkoda że mam taki kawałek - też bym pograł
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 to zorganizuj skład i wpadniecie a tydzień lub dwa później my wpadamy do was na rewanż :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nie spać, zwiedzać A my jak zwykle razem od rana czuwamy P.S Widzę , że ten cfaniak Miron się tu u Was zadomowił
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nie spać, zwiedzać A my jak zwykle razem od rana czuwamy P.S Widzę , że ten cfaniak Miron się tu u Was zadomowił No próbuje zapuścić korzonki, ale upiera się że to przez przypadek
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nie spać, zwiedzać A my jak zwykle razem od rana czuwamy P.S Widzę , że ten cfaniak Miron się tu u Was zadomowił mówiłem już kilka razy i powiem jeszcze raz...............Hugo - i tak Cie znajde / rezygnacja z przyjazdu do Sobieszowa przed niczym Cie nie uchroni - niech wiedzą że Twoja nieobecność to unikanie mojej osoby - powtarzam / to nic nie zmieni - tylko odwlecze sprawe [br]Dopisany: 18 Sierpień 2008, 08:30 _________________________________________________A to że od czasu do czasu odwiedzam KR w celu sprawdzenia poziomu organizacji zlotu i reprezentacji klubu to tylko mój Vipowski obowiązek
Wąski Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 BRY Dziękuje za spocika miło zapraszam kiedy macie ochotę :gwizdanie: Przejazd tylko znów kto uwierzy że spalanie było 17,5 I ten klijent z psem :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Miron normalnie powiało grozą.Znowu kolejny tydzień życia w niepewności i strachu przed Tobą I kolejna kasa wydana na psychoanalityka.
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 klient z psem czy chodzi o kolesia który przechodził przez jezdnie z psem ( Wy przejechaliście ) koleś dotarł na drugą strone i jedyne co mu zostało to smycz do nowego psa
Wąski Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Dzięki wszystkim za spocik/mega grill/mega towarzycho Waskipl - dzięki za grila, jako oganizator napisz na PW ile wynosiła składka - bo wpadłem tak z pustymi rękami ( a ja tak nie lubię ) Pablo GT - dzięki za tabliczki Dobrze że nie było Trueogre - koleś mnie z leksza wnerwia - gril mógłby wyjść nieudany Trzeniek - furka teraz KOX na maxa ............jeszcze raz dzięki wszystkim - szkoda że zawsze muszę szybko zmykać - szkoda że nie wiedziałem że już od 17.00 byliście na działce, ja od 12.00 byłem w KR ( zawsze to godzinka dłużej z wami ) Pablo coś za dużo wypił że nie pamieta tabliczek :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2008, 08:35 _________________________________________________ klient z psem czy chodzi o kolesia który przechodził przez jezdnie z psem ( Wy przejechaliście ) koleś dotarł na drugą strone i jedyne co mu zostało to smycz do nowego psa obroża :laghing2:
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Miron normalnie powiało grozą.Znowu kolejny tydzień życia w niepewności i strachu przed Tobą I kolejna kasa wydana na psychoanalityka.
Wąski Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Miron normalnie powiało grozą.Znowu kolejny tydzień życia w niepewności i strachu przed Tobą I kolejna kasa wydana na psychoanalityka. :polew: Nasza Żabcia coś sie nie może obudzić :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nasza Żabcia coś sie nie może obudzić :gwizdanie: Buhahahahahahha spadłem z krzesła
Wąski Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nasza Żabcia coś sie nie może obudzić :gwizdanie: Buhahahahahahha spadłem z krzesła już pracuje nad zdjęciami
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nasza Żabcia coś sie nie może obudzić :gwizdanie: dziwisz się, Jarko mu takie tempo narzucił że masakra... Cuber, pij nie pierdo..... :polew:Ja miałem spalanie 22,5 średnie po naszym przejeździe
Wąski Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nasza Żabcia coś sie nie może obudzić :gwizdanie: dziwisz się, Jarko mu takie tempo narzucił że masakra... Cuber, pij nie pierdo..... :polew:Ja miałem spalanie 22,5 średnie po naszym przejeździe no to pięknie ale się trzymałem za Wami lub przed Wami [br]Dopisany: 18 Sierpień 2008, 09:19 _________________________________________________a co z tym moim Stopem Grzesiu :gwizdanie:
arson15 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja miałem spalanie 22,5 średnie po naszym przejeździe a ja tak wolno jechałem i 16,8 średnie to wynik zbliżony do średnich krakowskich :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi