Tukan Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Co tu taki spokój.Nie poznaję Was Pewnie pracują :gwizdanie: Nabijacz postów E tam pracują... Ja już zapomniałem co to praca no tak dorobiłeś sie na koszulkach to się odpoczywa :polew: raczej Ale zasłuzony odpoczynek Bo koszulki 1 klasa
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Co tu taki spokój.Nie poznaję Was Pewnie pracują :gwizdanie: Nabijacz postów E tam pracują... Ja już zapomniałem co to praca no tak dorobiłeś sie na koszulkach to się odpoczywa :polew: raczej Ale zasłuzony odpoczynek Bo koszulki 1 klasa
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Wszystkich, Robert dzięki za kawkę, serwisik i miłą pogawędkę najlepsze jest to że jak wracałem od Ciebie jakaś tigra zchaltowała mnie na drugą kawę :polew:
Wąski Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Wszystkich, Robert dzięki za kawkę, serwisik i miłą pogawędkę najlepsze jest to że jak wracałem od Ciebie jakaś tigra zchaltowała mnie na drugą kawę :polew: czyli bardzo miło rozpoczęty dzień Proszę
irko Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 koledzy powiedzcie mi czy sokol jeszcze zajmuje sie HID-ami? bo przetwornice, ktore mam strasznie mi masakruja CB
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 koledzy powiedzcie mi czy sokol jeszcze zajmuje sie HID-ami? bo przetwornice, ktore mam strasznie mi masakruja CB najlepiej zapytać sokola
miron78 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 - dopiero wstałem ( Hugo w nocy coś sapał i spać się nie dało ) Trzeniek - "dzieki za magnesy" - a co już doszły - dziwne bo jeszcze nawet nie zrobione
PABLO Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 - dopiero wstałem ( Hugo w nocy coś sapał i spać się nie dało ) Trzeniek - "dzieki za magnesy" - a co już doszły - dziwne bo jeszcze nawet nie zrobione Ostatnio są jakieś małe nie porozumienia Mi dziękowałeś za jakies tabliczki a nie było mnie na spocie ostatnio
Cuber Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 koledzy powiedzcie mi czy sokol jeszcze zajmuje sie HID-ami? bo przetwornice, ktore mam strasznie mi masakruja CB hmmm na moim Cbiku nic kompletnie nie szumiało baaa stare przetwornice wyrzuciłem bo szumiały i założyłem nie szumiace wiec dziwie sie ze ci zagłuszają [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 13:36 _________________________________________________przetwornice mam od Sokoła :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 nie nie Pablo - miałeś prawo nie wiedzieć oco biega ( bo na grilu nie byłeś ) - myślę że każdy kto był przy okazji Ci wyjaśni - poprostu w pierwszych minutach pomyliłem nicki i potem do końca grila byłem prześladowany przez pośmiewców KR ( i tak zostało do końca, że Ogr to Pablo )
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Pablo wyjaśniałem Ci na gg, wystarczyło włączyć a nie głowić się parę dni Miron - pośmiewcy Krakowcy ?? nieeee to niemożliwe :polew:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 13:45 _________________________________________________Acha ja za magnesy Ci jeszcze nie dziękowałem, więc daj znać jak będą gotowe
miron78 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 spokojnie panowie - najpierw odbiór - potem trzeba ocenić - potem ewentualnie możecie podziękować
PABLO Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Pablo wyjaśniałem Ci na gg, wystarczyło włączyć a nie głowić się parę dni Nic mi nie wyjasniałes bo nic mi na gg nie przyszło
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jarko coś ostatnio dużo Tego nigdy nie jest za dużo... ale faktycznie, ostatnio coś często
Cuber Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tego nigdy nie jest za dużo... ale faktycznie, ostatnio coś często a co Ja mam powiedziec ?
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tego nigdy nie jest za dużo... ale faktycznie, ostatnio coś często a co Ja mam powiedziec ? Że próbujesz mi dotrzymać kroku
Cuber Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Że próbujesz mi dotrzymać kroku :nabijasie: :radocha:
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Że próbujesz mi dotrzymać kroku :nabijasie: :radocha:
Rekomendowane odpowiedzi