Gość TrueOgre Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 moja żona jest po plastyku dyplom fotografia i powiedziała że ..... co powiedziała ? ja jestem fotoamator- samouk
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dobra,dobra napisz o co chodzi chyba nie chcesz dostac pw jak sławeq z RZE , pisz o co Ci lotto
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 moja żona jest po plastyku dyplom fotografia i powiedziała że ..... co powiedziała ? ja jestem fotoamator- samouk Nie że bardzo ciekawe i bardzo piękne.Tylko jak była w szkole nie było cyfrowej fotografi
xandmar Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dobra,dobra napisz o co chodzi tak w skrócie miałem na myśli że może w Bielsku kiedyś będzie taka ekipa
xandmar Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dobra,dobra napisz o co chodzi chyba nie chcesz dostac pw jak sławeq z RZE , pisz o co Ci lotto ??
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dobra,dobra napisz o co chodzi tak w skrócie miałem na myśli że może w Bielsku kiedyś będzie taka ekipa aha czyli niby nam zazdrościsz kiedyś tak będzie ,u nas nie zawsze tak jest ale się stramy
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dobra,dobra napisz o co chodzi tak w skrócie miałem na myśli że może w Bielsku kiedyś będzie taka ekipa zrób tam spota 2 dniowego to wpadniemy rozkręcić miasteczko
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no to lux pomyślał by ktoś że się przejmujesz tym
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no to lux pomyślał by ktoś że się przejmujesz tym opinie innych są bardzo cenne a konstruktywna i rzeczowa krytyka lepsza od niejednej pochwały ale nie róbmy ot bo się żabcia zdenerwuje
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no to lux pomyślał by ktoś że się przejmujesz tym Robert , nic dodać nic ująć :decayed: :decayed: ja się przejmuje
xandmar Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dobra,dobra napisz o co chodzi tak w skrócie miałem na myśli że może w Bielsku kiedyś będzie taka ekipa zrób tam spota 2 dniowego to wpadniemy rozkręcić miasteczko już nam coś takiego przemkło po głowach
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dobra,dobra napisz o co chodzi tak w skrócie miałem na myśli że może w Bielsku kiedyś będzie taka ekipa zrób tam spota 2 dniowego to wpadniemy rozkręcić miasteczko już nam coś takiego przemkło po głowach i
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/newbie/gdansk_witam_serdecznie_wszystkich_forumowiczow-t42687.0.html;new :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/newbie/gdansk_witam_serdecznie_wszystkich_forumowiczow-t42687.0.html;new :gwizdanie: a kto zgłosił do moderatora
Cuber Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ale naspamowaliscie fiu fiu fiu :gwizdanie: Czukundur hmmm znajomy Nick Sokol działasz z zdjeciem na pierwszą stronke ?
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ale naspamowaliscie fiu fiu fiu :gwizdanie: Czukundur hmmm znajomy Nick Sokol działasz z zdjeciem na pierwszą stronke ? działa
Rekomendowane odpowiedzi