Tukan Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 ale chodzi mi o koła i o wygląd NO to Sokola Plan :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 no cos takiego, tylko kółka wieksze [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 21:02_________________________________________________macie ... http://pl.youtube.com/watch?v=Q3ndjPPE-0k i teraz tempe ... wziac sie do roboty i robic zdjecia i krecic filmy
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 :good: :good: wstęp mega ee tam mega od razu, mało ci trzeba kapitanie :polew:
Gość rob Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 wstep hmmm troszke krótki bo Kraków bawi się krótko
sokolnh Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 bedzie wiecej jak bede miał wiecej materiału jakiegos sensownego mogłes Cuber nagrac np jak Cie esa objechała ...
Cuber Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 bedzie wiecej jak bede miał wiecej materiału jakiegos sensownego mogłes Cuber nagrac np jak Cie esa objechała ... no żałuje własnie
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 bedzie wiecej jak bede miał wiecej materiału jakiegos sensownego mogłes Cuber nagrac np jak Cie esa objechała ... nagazowana esa
Cuber Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 Sokoł mysle ze środa będzie dobrym dniemna rezanie Tigry
Cuber Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 od rana zapraszam 9-ta moze byc ?
Wąski Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Kamil a może być film z kasety mini lub telefonu ale dobrej jakości
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 wstep hmmm troszke krótki bo Kraków bawi się krótko No w tym momencie to Ja i Kamil powinniśmy stanowczo zaprotestować :evil:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 08:20_________________________________________________ Wszyscy
poziek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 mogłes Cuber nagrac np jak Cie esa objechała ... Esa AdiKraków ? Widać zrobił chłopak zawory i dziure w dolocie
Cuber Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 mogłes Cuber nagrac np jak Cie esa objechała ... Esa AdiKraków ? Widać zrobił chłopak zawory i dziure w dolocie Panowie nie róbmy jakiejś sensacji bo nie ma z czego, Staniemy w niedalekiej przyszłosci na kresce i będzie po sprawie Sokol moze byc ta 9-ta ?
mega13 Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Cuberek tylko jaki to ma sens, ja już coś kiedyś powiedziałem o 2.5TDI bo sam mam, to się Adi obruszył. Jak juz powiedzialem objechac to on Cię może w koło na parkingu [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 10:40_________________________________________________ Staniemy w niedalekiej przyszłosci na kresce i będzie po sprawie Ty się Grześ nie ciesz bo jak go Trzeniek (Kapitan "B") popchnie to nawet S4 im nie dasz rady.
Cuber Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 Panowie zakończmy ten temat bo on jest bezsensu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi