Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Pablo to już lepiej niech dopalaczy nie kupuje bo na forum będzie sam ze soba pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Pablo to już lepiej niech dopalaczy nie kupuje bo na forum będzie sam ze soba pisał :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_ Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 rzeczywiscie mały tłok był na waszym spotkaniu ... i dobrze byle bylo tylko wiecej ludzi no i ... wiecej miejsc parkingowych Miło było wszystkich spotkac i poznać Dziękuje koledze za vagowanie auta hmmm... niektóre wasze autka to robia naprawde OGROMNE WRAŻENIE , gratuluje posiadania tak ładnych aut Pozdrawiam Magda A juz myślałem że nic nie napiszesz :gwizdanie: jak tam paliwo ??? Zapraszamy co tydzień ,tylko zostań do końca miło było poznać a czemu miałam nic nie napisac ?? a paliwo dzis juz jest na full powinno na chwile wystarczyc jakoś dziwnie się zawsze składa, ze jak jade na zlot/spot to zawsze mam rezerwe Spotkania co tydzien to chyba za często jak dla mnie ale postaram sie jeszcze do was przyjechac ... kiedys musze sie lepiej przyglądnąc waszym a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A zmieniasz Swoje na A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_ Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A zmieniasz Swoje na A4 na razie nie zmieniam za bardzo podoba mi sie jazda nim małe, sprytne, prawie wszedzie mozna zaparkować , prawie nie psujące sie wiec po co zmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A zmieniasz Swoje na A4 na razie nie zmieniam za bardzo podoba mi sie jazda nim małe, sprytne, prawie wszedzie mozna zaparkować , prawie nie psujące sie wiec po co zmieniac No tak po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Teraz kilka fotek, najpierw światła na Ruczaju potem mini awaria Vipowozu wczoraj na spociku : i na koniec reklama halogenków od Wąskiego, jak ktoś nie dostrzega różnicy proponuję zacząć się martwić : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Widzę że się działo wczoraj :gwizdanie: ja nie mogłem xenon robi grę [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 09:31_________________________________________________Jarko dziękuję za koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 xenon w halogenach ma sens pod warunkiem że z lamp wylatuje światło o podobnej barwie , tutaj widać że góra a dół jest rozjechane. Aczkolwiek, widziałem na żywo i wygląda o niebo lepiej niż seria Witojcie tak przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 xenon w halogenach ma sens pod warunkiem że z lamp wylatuje światło o podobnej barwie , tutaj widać że góra a dół jest rozjechane. Aczkolwiek, widziałem na żywo i wygląda o niebo lepiej niż seria Witojcie tak przy okazji będzie taka sama barwa jak będą nowe lampy :naughty: więc spokojnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 xenon w halogenach ma sens pod warunkiem że z lamp wylatuje światło o podobnej barwie , tutaj widać że góra a dół jest rozjechane. Aczkolwiek, widziałem na żywo i wygląda o niebo lepiej niż seria Witojcie tak przy okazji Tak jest rozjechane bo świeci jeden reflektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 człowiek jest szczery to odrazju go zj***ą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 człowiek jest szczery to odrazju go zj***ą... hehe a co chciałeś kawę na dzień dobry, Bomba .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 http://www.rajdy.v10.pl/Rajd,Orlen,wyniki,Holowczyc,zwyciezca,Bouffier,mistrzem,Polski,19685.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witojcie, A więc przyczyna wczorajszej przygody Cubrowozu był katalizator..................... Kat sie zgrzał bardzo przy spalaniu , musial się dosc mocno rozgrzać i mega gorące powietrze troszke go przysmarzyło i powstała dziurka w zbironiczku.... od kata usmazyła sie tez mata na czesci grodziowej silnika.... koszt zbiorniczka to 55 zł Czyzby kat zapchany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a barwa tego xenona to chyba 8000K bo bardziej taki niebieski, tez sobie musze założyc bo rzeczywiscie fajnie to wyglada, chociaz bardzo rzadko używam halogenków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ale jaja... dobrze że ta mata nie zaczęła się palić .. w takim razie to dobrze że tylko takie szkody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 no ale i tak dym poszedł ładny, ja myslałem ze rzeczywiscie cos zaczeło jarać w silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ale jaja... dobrze że ta mata nie zaczęła się palić .. w takim razie to dobrze że tylko takie szkody muszę wyciąć kata tylko ciekaw jestem czy to wpłynie coś na pracę silnika ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi