nimskrk Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ale forum kuleje no wkur.... mnie jak nie wiem co, chodzi gorzej niż nasza klasa za dawnych czasów etam nie jest tak zle moglo byc jeszcze gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jarko wklej zdjęcia widziałek dzisiaj Kepasse w koszulkach :gwizdanie: Grześ coś słabo pojechali tą Astrą i jeszcze udawali że się nie ścigali, ściemniacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 staram sie zagłebic w tą mini awarię spotową, i przypomniało mi sie, że kiedyś czytałem o tym jak Master's pisał o tuningu CR przy którym nie mozna pewnych wartosci przekraczac, ze zwgledu na jakis czujnik powodujący wyższą temperature spalin z tym ze narazie nie moge znalesc tego tematu [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 21:15_________________________________________________rs4 w hdr-ze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Zajebiaszcze RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ładne ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 lipa, zarysowany zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 fotka świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 O kfa mac!! Co za czarnulka :decayed: [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 22:59_________________________________________________Panowie ten "prawie RS4" coś długo nie może się sprzedać http://moto.allegro.pl/item443942642_audi_rs4_sedan_2_5_tdi_quattro_bezwypadkowy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Pewnie dlatego że cena okazja,za***isty silnik i RS4 w dieslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 http://otomoto.pl/audi-s4-czarny-2-7-bi-turbo-idealny-C6380512.html Prawie jak moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Piotr, dzięki za pomoc z Corelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 http://otomoto.pl/audi-s4-czarny-2-7-bi-turbo-idealny-C6380512.html Prawie jak moja Twoja lepsza bo Twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos85 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ma ktos chwile czasu w tygodniu zeby sie ze mną ustawic i zVAGowac/przejechac sie moją niunią. najlepiej dla porównania jazdy tez AVF Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ma ktos chwile czasu w tygodniu zeby sie ze mną ustawic i zVAGowac/przejechac sie moją niunią. najlepiej dla porównania jazdy tez AVF Q w Kraku ( forumowicze ) niestety nie ma AVF i AWX w Q ( no chyba ze coś nie wiem ) jak chcesz zawsze mozesz sie ze mna przejechac a tak na powaznie to zagadaj z kolegą THEMON-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witajcie, ależ mi się dzisiaj wstać nie chciało, masakra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witajcie, ależ mi się dzisiaj wstać nie chciało, masakra.... jak sufit I miała juz byc ładna pogoda a tu lipa Irko działają spryski [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 08:21_________________________________________________ Trzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 a ja wstałem z miłą przyjemnością , jak się śpi to są nudy [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 08:22_________________________________________________Dzień Dobry Robert pamiętasz kolego o wycieraczkach? dałoby się załatwić do końca następnego tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Sufit zrzucony, teraz łatają pęknięcia siatkami i bedą tynkować, potem gładź i malowie i sprzątanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Sufit zrzucony, teraz łatają pęknięcia siatkami i bedą tynkować, potem gładź i malowie i sprzątanie masakra -a kto pokrywa koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi