irko Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Chłopaki , zamykam krakowskie do jutra bo idę spać Jutro sobie dobijecie do 1000 nie podskakuj bo pójdziemy do wątku z Twojego miasta Ok , nie było rozmowy Trzeniu zrob w koncu cos z ta sygnaturka
irko Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 z jaką Irku? z ta co to jej dalej nie widac
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 No ja już pisałem w tamtym wątku że fele są :kox:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 z jaką Irku? z ta co to jej dalej nie widac nie chce mi się już tego poprawiać , tymbardziej że ktoś się chyba stara żeby jej tam nie było...
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 mam Fireoxa i dlatego Sobie nie daję rady ,od kilku dni Trzeni Co Wy na to?[br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:38_________________________________________________ No ja już pisałem w tamtym wątku że fele są :kox: o której jesteś u Mnie ? lubisz pączki ?
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 no super te felgi tylko znając życie cholernie drogie.... nie ma za co , jak coś to wal jak w dym
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 o której jesteś u Mnie ? lubisz pączki ? 8.32 lubię :decayed:
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 850 EURO Trzeniu o której będziesz 10 ?
Hugo Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 z jaką Irku? z ta co to jej dalej nie widac nie chce mi się już tego poprawiać , tymbardziej że ktoś się chyba stara żeby jej tam nie było... Nie widać jej bo wywala błąd serwera na którym leży "403 - Forbidden"
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Panowie może mini spot u WĄSKIEGO jutro
Cuber Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 Waski jestem jestem tylko czytałem co nie co na forum :gwizdanie: NIMS co z Twoim autem ? i czemu stalem na wyjeździe z KFC ? Orgowy jak chcesz to bądz przed 10-tą u mnie
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 850 EURO Trzeniu o której będziesz 10 ? ale pod warunkiem że TrueOgre nie zje wszystkich pączków dzięki Hugo
nimskrk Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 zaczelo mi lapac temperature i dlawic wiec chwilke odczekalem i powolutku ruszylem do domu
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 850 EURO Trzeniu o której będziesz 10 ? ale pod warunkiem że TrueOgre nie zje wszystkich pączków dzięki Hugo Kochany dla Ciebie to mogę kupic placuszki napisz co lubisz .Mówisz i masz Waski jestem jestem tylko czytałem co nie co na forum :gwizdanie: NIMS co z Twoim autem ? i czemu stalem na wyjeździe z KFC ? Orgowy jak chcesz to bądz przed 10-tą u mnie zaczelo mi lapac temperature i dlawic wiec chwilke odczekalem i powolutku ruszylem do domu Tak to jest jak się jeździ jak kapelusz zrób tak jak pisałem na pv
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Orgowy jak chcesz to bądz przed 10-tą u mnie będę o 10.00 bo umówiłem się z klientem na odbiór perfum, dla Ciebie też mam Tylko nie zapomnij o szynce
irko Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 850 EURO Trzeniu o której będziesz 10 ? ale pod warunkiem że TrueOgre nie zje wszystkich pączków dzięki Hugo Kochany dla Ciebie to mogę kupic placuszki napisz co lubisz .Mówisz i masz nie to zebym sie czepial ale zabrzmialo to...
nimskrk Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Robert wiem wiem jutro podjade i zobacze w czym tkwi problem
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Jarko nie tylko zdjęcia wklejaj
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 850 EURO Trzeniu o której będziesz 10 ? ale pod warunkiem że TrueOgre nie zje wszystkich pączków dzięki Hugo Kochany dla Ciebie to mogę kupic placuszki napisz co lubisz .Mówisz i masz nie to zebym sie czepial ale zabrzmialo to... no w sumie tak :polew:
Rekomendowane odpowiedzi