PABLO Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Pablo jestes jutro na dyzurze w pracy z Gracjanem Ty tez teraz doj*b*łeś [br]Dopisany: 09 Październik 2008, 22:19_________________________________________________Cały dzień pracuje
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Pablo to po co gadasz głupoty ze mozna wymienić? niby jak można wyciągnąć kartę bez zniszczenia opakowania? rusz baniakiem
PABLO Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Trzeniu jak byś zostawił pudełko to byśmy wymienili, nie takie rzeczy ludzie zwracają i wymieniają. Brylancie jeden
irko Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Pablo zorientowalbys sie za ile mozesz mi zrobic compact flash 8 albo wieksza pojemnosc, najlepiej wieksza, jakis kingston ewentualnie san disc
PABLO Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Pablo zorientowalbys sie za ile mozesz mi zrobic compact flash 8 albo wieksza pojemnosc, najlepiej wieksza, jakis kingston ewentualnie san disc Ok jutro się dowiem po ile chodzą i dam znać wieczorem co i jak Kurcze mam juz niezłą listę na jutro od was
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Zamienię kartę SD 4GB SDHC .......... na zestaw w KFC ( Zinger , frytki , cola) :decayed:
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Pablo zorientowalbys sie za ile mozesz mi zrobic compact flash 8 albo wieksza pojemnosc, najlepiej wieksza, jakis kingston ewentualnie san disc Irko taniej będzie na allegro na pewno
PABLO Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Pablo zorientowalbys sie za ile mozesz mi zrobic compact flash 8 albo wieksza pojemnosc, najlepiej wieksza, jakis kingston ewentualnie san disc Irko taniej będzie na allegro na pewno Ale jeśli zrobię mu dobrą cenę to nie będzie mu się opłacało bawić w wysyłki itd
Tukan Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Zamienię kartę SD 4GB SDHC .......... na zestaw w KFC ( Zinger , frytki , cola) :decayed: Biore aha ale ona jest SDHC wiec bedzie bez coli i ja biore
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Zamienię kartę SD 4GB SDHC .......... na zestaw w KFC ( Zinger , frytki , cola) :decayed: Biore poszło
PABLO Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Ale moze jeszcze ktoś dołozy małe frytki to przejmie prowadzenie w licytacji o karte
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Pablo zorientowalbys sie za ile mozesz mi zrobic compact flash 8 albo wieksza pojemnosc, najlepiej wieksza, jakis kingston ewentualnie san disc Irko taniej będzie na allegro na pewno Ale jeśli zrobię mu dobrą cenę to nie będzie mu się opłacało bawić w wysyłki itd wyjęcie koperty ze skrzynki to nic skomplikowanego
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Pablo zorientowalbys sie za ile mozesz mi zrobic compact flash 8 albo wieksza pojemnosc, najlepiej wieksza, jakis kingston ewentualnie san disc Irko taniej będzie na allegro na pewno Ale jeśli zrobię mu dobrą cenę to nie będzie mu się opłacało bawić w wysyłki itd wyjęcie koperty ze skrzynki to nic skomplikowanego :polew:
Sebo83 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 TrueOgre napisz jeszcze raz o jaki TV Ci chodzi to jutro z ran sprawdzę Ci cene, albo nawet teraz jak tylko będzie dostępny
PABLO Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Pablo zorientowalbys sie za ile mozesz mi zrobic compact flash 8 albo wieksza pojemnosc, najlepiej wieksza, jakis kingston ewentualnie san disc Irko taniej będzie na allegro na pewno Ale jeśli zrobię mu dobrą cenę to nie będzie mu się opłacało bawić w wysyłki itd wyjęcie koperty ze skrzynki to nic skomplikowanego Nie mówiłem o tym Ale jak tam chcecie [br]Dopisany: 09 Październik 2008, 22:56_________________________________________________Miłej nocki
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Cuber już wiem czemu chcesz FIFE z MM dają koszulkę adidasa gratis
Cuber Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 Trzeniek jaka koszulka ? zresztą po ch... mi koszulka :gwizdanie: narta panowie
Rekomendowane odpowiedzi