AIRWOLF Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 ale cisza , wszyscy chyba na spocie a Ciebie czemu nie było Dzięki wszystkim za przybycie, znowu obrodziło w autka, dzięki ekipie chrzanowskiej za odwiedziny, Poziu, Łukasz zapraszamy częściej To widze ze troszkę opuściłem, ale niestety na popołódniu w pracy, a mogłem sobie wolne wziąść
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 gdzieś się szwendał do tej pory?
sokolnh Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 a tak sobie łaże dzisiaj byłem pod zalewem na tym boisku zapytac o terminy, podobno jeszcze nie mają rozpisane i pod koniec pazdziernika rozkładaja balon, jutro mam dzwonic i sie dowiem co i jak
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 byłoby dobrze gdybyś się dowiedział , tylko jeden ból jest z Hutnikiem... to cholernie daleko ;([br]Dopisany: 13 Październik 2008, 00:23_________________________________________________Gdzie w kraku można zrobić przegląd techniczny quattro? Na zwykłej stacji diagnostycznej to zrobię?
Hugo Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Gdzie w kraku można zrobić przegląd techniczny quattro? Na zwykłej stacji diagnostycznej to zrobię? Zrobisz na zwykłej
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Dzięki Hugo witam wszystkich
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 faktycznie , zapomniałem o tej drodze Wąski jesteś? Odpowiadam na pytanie że nie wiem dlaczego :gwizdanie: podjedz Miło było na spocie [br]Dopisany: 13 Październik 2008, 09:25_________________________________________________ Jarko za zdjecia specjalnie tak zgrał :gwizdanie: złośliwiec
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 ok , szkoda że odrazu nie spróbowałem jesteś dzisiaj cały czas Robert?
lukaszr Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Dzień Dobry, a wczoraj na Waszym spocie miałem takie ładne auto, a dzisiaj rano: Uważam, że większość kobiet nie powinna jeździć autem.
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Dzień Dobry, a wczoraj na Waszym spocie miałem takie ładne auto, a dzisiaj rano: Uważam, że większość kobiet nie powinna jeździć autem. Oj szkoda :gwizdanie: co się stało
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 to Twoja Pani zaliczyła ocierkę?
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 ok , szkoda że odrazu nie spróbowałem jesteś dzisiaj cały czas Robert? Właśnie nie
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 a kiedy będziesz ? na pewno jutro od 8
lukaszr Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 to Twoja Pani zaliczyła ocierkę? Nie, moja nie jeździ. Jakaś kobieta jechała za mną, chciała zmienić pas, a ja zwolniłem no i nie wyrobiła się i mnie zahaczyła
Rekomendowane odpowiedzi