Gość Trzeniu Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 no to faktycznie , jeśli różnicy w hamowaniu nie ma a nacięcia mają tylko plus estetyczny to kupuję zwykłe nie nacinane
Hugo Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 no to faktycznie , jeśli różnicy w hamowaniu nie ma a nacięcia mają tylko plus estetyczny to kupuję zwykłe nie nacinane Dokładnie.Zawsze możesz sobie sam ponacinać jak będziesz chciał się przylansować
Wąski Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Czyli ja mam lans [br]Dopisany: 17 Październik 2008, 12:34_________________________________________________Tytus wpadnij
jarko Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Czyli ja mam lans :gwizdanie: _________________________________________________ Witam
Cuber Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Waski , hmmm trzeba zrobić test takowych tarcz w takim razie znajdziemy dwie osoby z tym samym autkiem i jeden tarcze nacinane drugi zwykłe i sie przekoanmy co jest lepsze Bry wszystkim
Cuber Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Tylko po co :gwizdanie: dla testów co lepiej hamuje
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 żeby mieć porównanie mistrzuniu
Wąski Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Tylko po co :gwizdanie: dla testów co lepiej hamuje nie da się tego zrobić poza tym mnie to nie interesuje :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 nie da się tego zrobić Jak to sie nie da ? Wszystko sie da
Wąski Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 dla Was zrobię TO :gwizdanie: Macie przeciwnika dla mnie
Cuber Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 dla Was zrobię TO :gwizdanie: Macie przeciwnika dla mnie Tytus
jarko Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 nie da się tego zrobić Jak to sie nie da ? Wszystko sie da Ja bym ze wszystkim nie próbował... :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 No dobra jednak Nie Tytus bo ma mniejsze tarcze itd... no ale kogoś sie znajdzie
jarko Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Żabciu, dostałem odp. w sprawie polarów... Dostałem gigantyczny rabat... :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 No dobra jednak Nie Tytus bo ma mniejsze tarcze itd... no ale kogoś sie znajdzie Kepassa :gwizdanie: Żabciu, dostałem odp. w sprawie polarów... Dostałem gigantyczny rabat... :gwizdanie: :oklaski:
Tytus Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Robert, będę miedzy 16-16.30 Co do testów to Robert ma dodatkowo inny zacisk, ale chyba kepasa ma nienacinane tarcze i zacisk od A6. Może się zgodzi potestować :> _________________________________________________ Heh, Wąski mnie uprzedził
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 bez sensu taki test, nic nie da moim zdaniem, poza tym życzę szczęścia w szukaniu dwóch identycznych autek, acha i nie zapomnijcie ich zważyć, muszą mieć taką samą wagę jeśli wynik ma być dokładny :gwizdanie:
Tytus Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 bez sensu taki test, nic nie da moim zdaniem, poza tym życzę szczęścia w szukaniu dwóch identycznych autek, acha i nie zapomnijcie ich zważyć, muszą mieć taką samą wagę jeśli wynik ma być dokładny :gwizdanie: No właśnie, dochodzi jeszcze masa, auto Wąskiego jest sporo cięższe, kepasa ma 1.8T Pb
Rekomendowane odpowiedzi