Wąski Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 mega13 na allegro są jakieś takie po 30 zł, podróbki Presidenta Georgia, takie coś: http://www.teltad.pl:81/product_info.php?cPath=111_114&products_id=945 Czytałem na cb-radio.pl że całkiem niezłe, jak na swoją cenę; na zapasową może być Wąski masz coś kiepskiego dostawcę klocków ;( Najpierw tylne do B5-tki z urwaną sprężyną, a teraz okazało że moje mają urwany bolec we wtyczce do czujnika i cały czas świeci mi się kontrolka zużycia klocków , na szczęście mały drucik załatwił sprawę. dziwne a może ten kto je zakładał za bardzo się nie zna :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Panowie , zna ktoś jakiś dobry zakład który zajmuje się naprawą klimatyzacji?
Cuber Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 Panowie , zna ktoś jakiś dobry zakład który zajmuje się naprawą klimatyzacji? u mnie na osiedlu ul.Macedonska :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Trzeniu już wiem jak to załatwiłeś jak? mam nadzieję że nie jesteś na mnie za to zły Rozumiem Robert że skoro nie odpisujesz to jesteś zły?[br]Dopisany: 20 Październik 2008, 18:42_________________________________________________dzięki , nie wiesz czy trzeba się tam jakoś wcześniej umawiać?
Cuber Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 nie mam pojęcia :gwizdanie: najlepiej zadzwonić => http://www.allhappy.krakow.pl/klima5.html
sokolnh Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 joł Jarko co do tego samopoziomowania to sprawdz jeszcze czy idzie napiecie na silniczki wogóle
Tytus Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Robercie, tylne klocki nawet nie wyciągnąłem z opakowania :gwizdanie: A te z czujnikami, hmmm, ciężko byłoby uszkodzić ten drucik bo jest osłonięty plastikiem A o co jesteś zły?
jarko Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/all_czapka_z_daszkiem_lista_chetnych_zostalo_27_sztuk-t46666.0.html Żebyś później nie psioczył że czapeczka jest lipna... Wieczorkiem Ci powiem co i jak :gwizdanie: joł Jarko co do tego samopoziomowania to sprawdz jeszcze czy idzie napiecie na silniczki wogóle Jeden silniczek działa i zrobiłem dzisiaj testy - zakładałem go do obydwu lamp i w każdej działał. Wniosek jest taki że ten drugi nie działa Tylko zastanawia mnie dlaczego - bo końcówek nie powinien mieć inaczej i to że jest innej firmy też nie powinno mieć znaczenia - bo on w ogóle nie reaguje. Musi być padnięty, chociaż
Wąski Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Panowie , zna ktoś jakiś dobry zakład który zajmuje się naprawą klimatyzacji? a co potrzebujesz zrobić ? pogadaj z Ogrem coś ostatnio robił [br]Dopisany: 20 Październik 2008, 19:22_________________________________________________ Robercie, tylne klocki nawet nie wyciągnąłem z opakowania :gwizdanie: A te z czujnikami, hmmm, ciężko byłoby uszkodzić ten drucik bo jest osłonięty plastikiem A o co jesteś zły? JA o co masz pecha pierwszy raz ktoś ma takie przejścia i tarcze nie wentylowane :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Październik 2008, 19:24_________________________________________________ Trzeniu już wiem jak to załatwiłeś jak? mam nadzieję że nie jesteś na mnie za to zły Rozumiem Robert że skoro nie odpisujesz to jesteś zły?[br]Dopisany: 20 Październik 2008, 18:42_________________________________________________dzięki , nie wiesz czy trzeba się tam jakoś wcześniej umawiać? Coś Cię powariowali z tym ZŁYM [br]Dopisany: 20 Październik 2008, 19:25_________________________________________________Grześ miło że wpadłeś ,i za przysługę na poczcie
Wąski Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 to dobrze że nie a ogólnie to za co :gwizdanie: coś się taki miły zrobił
Wąski Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 zawsze jestem miły plebiscyt roku Szyderca
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 zawsze jestem miły plebiscyt roku Szyderca ja? chyba znowu pomyliłeś nicki czy ja kiedykolwiek byłem wobec Ciebie nie miły? [br]Dopisany: 20 Październik 2008, 20:43_________________________________________________Kamil będziesz jutro na 8:00 ?
sokolnh Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 bede, ale o której wjedziesz na hale to juz nie wiem :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Ty mnie nawet nie denerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwuj , o 9:00 ma juz być wszystko skończone
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Robert nie ma sprawy ale że nie było kawy to już mała wtopa :gwizdanie: Te czapeczki to na strasznie lipne wyglądają A powiem wam tylko, że PS3 to mega kosmos :kox: Piotrek pamiętasz pytania ?? Jest elektroniczna wersja na psa z pilotami :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi