nex Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 koxo cos tam wiecej nie pamietam ale zaluje .. PABLO help!!
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 właśnie wróciłem z wielickiej gdzie grałem gościnnie. Balonu jeszcze nie ma , to tak informacyjnie debile :kwasny:
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 właśnie wróciłem z wielickiej gdzie grałem gościnnie. Balonu jeszcze nie ma , to tak informacyjnie debile :kwasny: dzisiaj nie było tragedii bo jeszcze jest w miarę ciepło tabliczka Stefana jeszcze wisi
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 tabliczka Stefana jeszcze wisi tępy ....... :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Robert weźmiesz dla mnie na gokarty to o czym rozmawialiśmy?
Wąski Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Smarcik jak tralala :gwizdanie: Waski nie chcesz przypadkiem ? z rana taka szydera Robert weźmiesz dla mnie na gokarty to o czym rozmawialiśmy? Jak załatwie . a dla kogo ??????[br]Dopisany: 28 Październik 2008, 08:29_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/krakow_gokarty_ulmakuszynskiego_lista_chetnych-t49629.0.html;msg544799
Cuber Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 Witajcie siema Ogrowy ps. dzieki za pobudke
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 zawsze do usług :polew:
Cuber Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 zawsze do usług :polew: spoko zaraz po Tobie dzwonił Themon
boseron Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 cześć wszystkim fanatykom czterech kółek ( mam na mysli te na masce) oczywiście.....
mega13 Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 mnie dzisiaj jakiś cygan chciał opchnąć prawie nowa nokie n95 8gb za 250zł .... oczywiście była z pewnego źródła :gwizdanie: a że ja nie popieram kupowania od złodziei to jej nie wziołem chociaż chętnie swoja stara n95 na taka wymienie w przyszlosci jak sie dorobie ... Jeśli chodzi o interesy z cyganami to "to cos" co oni sprzedają nie ma nic wspólnego z nokią są to jakieś chińskie podróby bez GPSu, te które mieli kilka tygodni temu dało się rozpoznac po tym że nie miały pod baterią styków do kabla serwisowego, miały naklejki na śrubkach i naklejke z hologramem pod baterią i język niemiecki po włączeniu, te które widuje ostatnio maja juz polaka i styki do kabla wczoraj pół godziny oglądałem i nie wiedziałem czy to oryginał czy nie, jednak menu się różni, jakoś materiałów i wykonanie. Dla bezpieczeństwa proponuje trzymać się od tego z daleka, byli tacy co dali za to tyle co za oryginał, a byli tacy co z 1200 na 250 utargowali :kox:
Wąski Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Pablo Ozi mam coś dla Was :gwizdanie: i dla Cuberka też
topor Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 fajny spocik u Was koledzy;) myslsalem ze jak na krakow bedzie troche wiecj aut ale i tak jest spoko:) moze jescze kiedys sie zjawie:) jarko: -dzieki za koszulke;) pozdrooo
Wąski Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Mogłeś poczekać bo dopiero się wszyscy zjechali Miło było gościć.Macie zdjęcia ? może wklej
topor Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 cos tam mam:) ale "moj fotograf" poczatkujacy;p i prawie wszytskie poruszone;) ale cos wybiore i wkleje;)
Wąski Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 cos tam mam:) ale "moj fotograf" poczatkujacy;p i prawie wszytskie poruszone;) ale cos wybiore i wkleje;) w odpowiednim dziale
ozi_wells Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Pablo Ozi mam coś dla Was i dla Cuberka też jak dasz rade to wez ze sobą na gokarty a jak nie to bede jutro u ciebie bo dzisiaj sie nie wyrobiłem
jarko Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 I nastała cisza... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi