Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Witajcie Wszyscy jestem nowy ... Byłem z Bolkiem na spocie jakies miesiąc temu i Ktos z was Robił mi przegląd komputerkiem....może przypomne miałem problem z pompą wspomagania...a oczywiście jak to na Magików czterech magicznych pierścieni nie przechodząc obok "tragedi" czyli mojego srebrnego Audi Sprawdziliście mi całe autko...Wielkie Dziękujeeee dla wszystkich ... mam pytanie Był tam wśród Was Ktos z laptopem bo wyszedł mi bład w silniku chyba i Wział ten numer błądu by sprawdzic co to takiego....Będe na Spocie w Tą niedziele wiec porozmawiamy co to za cholerny błąd czy to Lambda??? Serdeczne dziekuje i do jutraaaa

Witajcie Wszyscy jestem nowy ... Byłem z Bolkiem na spocie jakies miesiąc temu i Ktos z was Robił mi przegląd komputerkiem....może przypomne miałem problem z pompą wspomagania...a oczywiście jak to na Magików czterech magicznych pierścieni nie przechodząc obok "tragedi" czyli mojego srebrnego Audi Sprawdziliście mi całe autko...Wielkie Dziękujeeee dla wszystkich ... mam pytanie Był tam wśród Was Ktos z laptopem bo wyszedł mi bład w silniku chyba i Wział ten numer błądu by sprawdzic co to takiego....Będe na Spocie w Tą niedziele wiec porozmawiamy co to za cholerny błąd czy to Lambda??? Serdeczne dziekuje i do jutraaaa

masz nicka jak ten znany magik i nie możesz nic wyczarować sam? :naughty:

widzę że imprezka się udała , frekwencja duża i nawet pani busowa zawitała :rolleyes:

a tak wogóle to :hi:

Piotr Pani busowa (Renia) była proszona na świadka :evil: :evil: no i sama się pochwalić przyszła bo się zaręczyła :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 12:25_________________________________________________

ps. ale mnie łeb napierdziela

a ja się czuje jak młody bóg :evil: :evil: :evil:

:hi:

Dzięki wszystkim za imprezkę było :kox:

boseron ale ten świat mały z tymi znajomymi :>

Nie dawno wstałem i tez mnie jeszcze głowa napier%&*# hehe

No i się spikneliśmy, a że Cię Pablo spotkałem w Tawie to byłem w szoku :shocked:

Boseron miło było poznać live :wink4:

Cuber,Themon :good:

A co to ja jestem z innej planety ze tak się zdziwiłeś :D Fakt ze byłem tam 1 raz ale myślę że teraz trzeba zrobić przesiadkę z rynku do Kazika :kox:

themon jak będziesz chciał jakiś kurs to dzwoń do mojego brata to przynajmniej porozjeżdzacie przechodniów na światłach tak jak wczoraj :polew:

:hi:

Dzięki wszystkim za imprezkę było :kox:

boseron ale ten świat mały z tymi znajomymi :>

Nie dawno wstałem i tez mnie jeszcze głowa napier%&*# hehe

No i się spikneliśmy, a że Cię Pablo spotkałem w Tawie to byłem w szoku :shocked:

Boseron miło było poznać live :wink4:

Cuber,Themon :good:

A co to ja jestem z innej planety ze tak się zdziwiłeś :D Fakt ze byłem tam 1 raz ale myślę że teraz trzeba zrobić przesiadkę z rynku do Kazika :kox:

themon jak będziesz chciał jakiś kurs to dzwoń do mojego brata to przynajmniej porozjeżdzacie przechodniów na światłach tak jak wczoraj :polew:

miło było, bo w fajnym towarzystwie, themOn,Pablo,Cuber, TrueOgre :good:

rano mnie łeb nap......... ale juz jest ok, nie ma jak kawa ze śmietanką i duza ilością cukru. :)

Co do sympatycznej koleżanki z którą prowadziliśmy ciężki bój o przewadze :audi: nad VW to muszę przyznać że długo była pewna siebie co do tej marki ale w końcu już ustąpiła :D:decayed:

prawie kazda jedna myjnia gdzie myja bezdotykowo :)

np w podziemiach plazy

kolo domu wedkarza "blask" itp

ja polecam myjnię na Łagiewnickiej (ulica koło Mc Donalds na Matecznym) myję tam furę już z 3 lata i jestem bardzo zadowolony.

Co prawda nie myłem tam jeszcze tapicerki ale w zasadzie jak jestem u nich co tydzień to zawsze widzę auto gdzie wykonują taką usługę.

nooo ja sam pralem detapem a pozniej wanishem i wyszlo tak samo :) koszt chyba 17zl i kilka godzinek :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 14:45_________________________________________________Nie slyszal ktos o jakiejs konkretnej robocie elektycznej? Jakies domki jednorodzinne od podstaw , badz wymiana instalacji w mieszkaniach. Bo niedlugo bede otwieral firme i musze na poczatek cos konkretnego dostac