themOn Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 No było bardzo przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koperfild Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witajcie Wszyscy jestem nowy ... Byłem z Bolkiem na spocie jakies miesiąc temu i Ktos z was Robił mi przegląd komputerkiem....może przypomne miałem problem z pompą wspomagania...a oczywiście jak to na Magików czterech magicznych pierścieni nie przechodząc obok "tragedi" czyli mojego srebrnego Audi Sprawdziliście mi całe autko...Wielkie Dziękujeeee dla wszystkich ... mam pytanie Był tam wśród Was Ktos z laptopem bo wyszedł mi bład w silniku chyba i Wział ten numer błądu by sprawdzic co to takiego....Będe na Spocie w Tą niedziele wiec porozmawiamy co to za cholerny błąd czy to Lambda??? Serdeczne dziekuje i do jutraaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witajcie Wszyscy jestem nowy ... Byłem z Bolkiem na spocie jakies miesiąc temu i Ktos z was Robił mi przegląd komputerkiem....może przypomne miałem problem z pompą wspomagania...a oczywiście jak to na Magików czterech magicznych pierścieni nie przechodząc obok "tragedi" czyli mojego srebrnego Audi Sprawdziliście mi całe autko...Wielkie Dziękujeeee dla wszystkich ... mam pytanie Był tam wśród Was Ktos z laptopem bo wyszedł mi bład w silniku chyba i Wział ten numer błądu by sprawdzic co to takiego....Będe na Spocie w Tą niedziele wiec porozmawiamy co to za cholerny błąd czy to Lambda??? Serdeczne dziekuje i do jutraaaa masz nicka jak ten znany magik i nie możesz nic wyczarować sam? widzę że imprezka się udała , frekwencja duża i nawet pani busowa zawitała a tak wogóle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Piotr Pani busowa (Renia) była proszona na świadka :evil: no i sama się pochwalić przyszła bo się zaręczyła :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 12:25_________________________________________________ ps. ale mnie łeb napierdziela a ja się czuje jak młody bóg :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 a ja się czuje jak młody bóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Dzięki wszystkim za imprezkę było boseron ale ten świat mały z tymi znajomymi :> Nie dawno wstałem i tez mnie jeszcze głowa napier%&*# hehe No i się spikneliśmy, a że Cię Pablo spotkałem w Tawie to byłem w szoku Boseron miło było poznać live Cuber,Themon A co to ja jestem z innej planety ze tak się zdziwiłeś Fakt ze byłem tam 1 raz ale myślę że teraz trzeba zrobić przesiadkę z rynku do Kazika themon jak będziesz chciał jakiś kurs to dzwoń do mojego brata to przynajmniej porozjeżdzacie przechodniów na światłach tak jak wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Dzięki wszystkim za imprezkę było boseron ale ten świat mały z tymi znajomymi :> Nie dawno wstałem i tez mnie jeszcze głowa napier%&*# hehe No i się spikneliśmy, a że Cię Pablo spotkałem w Tawie to byłem w szoku Boseron miło było poznać live Cuber,Themon A co to ja jestem z innej planety ze tak się zdziwiłeś Fakt ze byłem tam 1 raz ale myślę że teraz trzeba zrobić przesiadkę z rynku do Kazika themon jak będziesz chciał jakiś kurs to dzwoń do mojego brata to przynajmniej porozjeżdzacie przechodniów na światłach tak jak wczoraj miło było, bo w fajnym towarzystwie, themOn,Pablo,Cuber, TrueOgre rano mnie łeb nap......... ale juz jest ok, nie ma jak kawa ze śmietanką i duza ilością cukru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Co do sympatycznej koleżanki z którą prowadziliśmy ciężki bój o przewadze nad VW to muszę przyznać że długo była pewna siebie co do tej marki ale w końcu już ustąpiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Siemka potrzebuje namiar na firmę zajmującej sie paraniem /czyszczeniem / tapicerki samochodowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 prawie kazda jedna myjnia gdzie myja bezdotykowo np w podziemiach plazy kolo domu wedkarza "blask" itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 ja polecam myjnię na Łagiewnickiej (ulica koło Mc Donalds na Matecznym) myję tam furę już z 3 lata i jestem bardzo zadowolony. Co prawda nie myłem tam jeszcze tapicerki ale w zasadzie jak jestem u nich co tydzień to zawsze widzę auto gdzie wykonują taką usługę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 noo tylko koszt okolo 200-300 zl bodajze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 noo tylko koszt okolo 200-300 zl bodajze jak się bawić to się bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 nooo ja sam pralem detapem a pozniej wanishem i wyszlo tak samo koszt chyba 17zl i kilka godzinek [br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 14:45_________________________________________________Nie slyszal ktos o jakiejs konkretnej robocie elektycznej? Jakies domki jednorodzinne od podstaw , badz wymiana instalacji w mieszkaniach. Bo niedlugo bede otwieral firme i musze na poczatek cos konkretnego dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 ja dzis robie powtórke z rozrywki tylko ze dzis bedę z Kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 ja dzis robie powtórke z rozrywki tylko ze dzis bedę z Kobietą a gdzie sie wybierasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Pewnie tam co wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Tawa panowie, zapraszam ja bede tam koło 21.00, jak cos to dzwonic na kom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja też dziś robię powtórkę także zapraszam jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyś Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 :hi:witam pablo gdzie jest ta tawa n ajakiej ulicy??? moze trafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi