Wąski Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 No... Właśnie skończyłem rezanie tempomatu, niestety nie obeszło się bez wymiany modułu kierownicy i kliku problemów, ale w końcu udało się. Podsumowując... mała rzecz a cieszy a po Ci to :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 No... Właśnie skończyłem rezanie tempomatu, niestety nie obeszło się bez wymiany modułu kierownicy i kliku problemów, ale w końcu udało się. Podsumowując... mała rzecz a cieszy no jak ktoś jest minimalistą :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 No... Właśnie skończyłem rezanie tempomatu, niestety nie obeszło się bez wymiany modułu kierownicy i kliku problemów, ale w końcu udało się. Podsumowując... mała rzecz a cieszy no jak ktoś jest minimalistą :gwizdanie: :gwizdanie: ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 No...Właśnie skończyłem rezanie tempomatu, niestety nie obeszło się bez wymiany modułu kierownicy i kliku problemów, ale w końcu udało się. Podsumowując... mała rzecz a cieszy tytus jakie koszty bo tez sie zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 a po Ci to :gwizdanie dla zabawy, dla satysfakcji samego montażu, raczej rzadko śmigam po autostradach no jak ktoś jest minimalistą :gwizdanie no nie przesadzaj od razu nie będę się rzucał na RNS-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 No...Właśnie skończyłem rezanie tempomatu, niestety nie obeszło się bez wymiany modułu kierownicy i kliku problemów, ale w końcu udało się. Podsumowując... mała rzecz a cieszy tytus jakie koszty bo tez sie zastanawiam. 830pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Tytus jeździsz z nami we wtorek Grześ mam już wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 No...Właśnie skończyłem rezanie tempomatu, niestety nie obeszło się bez wymiany modułu kierownicy i kliku problemów, ale w końcu udało się. Podsumowując... mała rzecz a cieszy tytus jakie koszty bo tez sie zastanawiam. 830pln a tam, wyrwałem przełącznik zespolony z modułem, taśma i kompletem manetek (kierunki, tempomat, FIS do sedana) za 300zł, potrzebna mi była tylko manetka tempomatu i moduł, stary moduł poskręcam z powrotem z resztą gratów i pchne dalej Tytus jeździsz z nami we wtorek a wpadnę, ale raczej towarzysko i śmignę sobie z wami raz Grześ ma już wszystko taaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Cytat: Trzeniu Dzisiaj o 20:41Cytat: ozi_wells Dzisiaj o 20:40 Cytuj No... Właśnie skończyłem rezanie tempomatu, niestety nie obeszło się bez wymiany modułu kierownicy i kliku problemów, ale w końcu udało się. Podsumowując... mała rzecz a cieszy tytus jakie koszty bo tez sie zastanawiam. 830pln a tam, wyrwałem przełącznik zespolony z modułem, taśma i kompletem manetek (kierunki, tempomat, FIS do sedana) za 300zł, potrzebna mi była tylko manetka tempomatu i moduł, stary moduł poskręcam z powrotem z resztą gratów i pchne dalej dzieki musze sprawdzic jak to wygląda w b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Tytus jeździsz z nami we wtorek Grześ mam już wszystko :oklaski: poniedziałek 8.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ozi http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_tempomat_oryginal-t52749.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_montaz_tempomatu-t30224.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Trzeniu dzięki za odwiedziny Co do COD5 to jutro dam Ci cynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Miłej nocki Panowie ps. To nie tak jak myślisz...... zajefajna komedia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Pablo a Ty nie przyjedziesz we wtorek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dzięki Panowie za mile spędzony dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekd1305 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Fajna fotka , brakuje jeszcze trzech !!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 ps. To nie tak jak myślisz...... zajefajna komedia :gwizdanie: potwierdzam , byłem dzisiaj i jest konkret fajna fotka , co to jakiś góralski spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 [br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 22:43_________________________________________________ Pablo a Ty nie przyjedziesz we wtorek :gwizdanie: Dopiero będę o 22:00 w domu po pracy we Wtorek także odpadam chyba ze coś się wcześniej wyrwę Trzeniu jeśli chodzi o COD5 to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 elo wstawać, już dzień, nie spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi