ozi_wells Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 a zostawiliscie pablowi kości???? :>
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 dobrze że Marek pamięta o nieobecnych [br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 22:55_________________________________________________ Ale bruuuuuuuuudasssssssssssssssssssss Po 30 min była najczyściejsza :wink4 dokładnie, i jaka piękna teraz
sokolnh Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 załozyłem dzisiaj zimówki na alusach 15 " ale jakos mi to bardzo nie lezy chyba przerzuce sie na stalówki
KERCZI Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 tylko załozyłem dzisiaj zimówki na alusach 15 " ale jakos mi to bardzo nie lezy chyba przerzuce sie na stalówki tylko zebys nie wygladal tak
Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kerczi skad wziołes takiego ancymona z tymi kołami co to spita wszyscy czy co ?
Hugo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wszystkim A Ty co , spać nie możesz ?? Witam
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no od 18 to chyba wystarczy tego spania :decayed: :decayed:
Hugo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no od 18 to chyba wystarczy tego spania :decayed: :decayed: A to czemu się nie chwalisz , że zostałeś tatusiem i chodzisz spać razem z dzieckiem ??
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 :shocked: ja właśnie dlatego chodzę tak wcześnie spać żeby nie mieć dzieci
Hugo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 :shocked: ja właśnie dlatego chodzę tak wcześnie spać żeby nie mieć dzieci A to to tak działa.Bo tak sobie właśnie pomyślałem , że czasami widzę Cuberka na forum o 2 albo 3 rano.Czy to oznacza , że tatuś z niego pełną gębą ??
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Darek , każdy przypadek jest indywidualny , trzeba jego zapytać i może Ci odpowie jak to jest w jego przypadku w sumie ma już długi staż no i chyba po to kupił avanta żeby się nie pier.... z wkładaniem wózka dobra , zmykam do pracy
Wąski Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dzień dobry :shocked: ja właśnie dlatego chodzę tak wcześnie spać żeby nie mieć dzieci A to to tak działa.Bo tak sobie właśnie pomyślałem , że czasami widzę Cuberka na forum o 2 albo 3 rano.Czy to oznacza , że tatuś z niego pełną gębą ?? Lunatyk a nie tatuś :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Lunatyk i coś jeszcze :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Lunatyk i coś jeszcze :gwizdanie: no własnie , o co chodzi?
mega13 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Panowie jakby co to mam do sprzedania alu 15' ori jeszcze spod mojej A4 Przepraszam za słaba jakość zdjęcia, ale chyba wszyscy wiedzą jak wygląda ta felga.[br]
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 mega wrzuć to do giełdy małopolskiej a nie tu
sokolnh Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 tylko załozyłem dzisiaj zimówki na alusach 15 " ale jakos mi to bardzo nie lezy chyba przerzuce sie na stalówki tylko zebys nie wygladal tak hmmm
Rekomendowane odpowiedzi