Cuber Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Pany to jak z tym Brzeskiem??? Jedziemy , wstpenie wyjazd z Krakowa ok 13-stej :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Pany to jak z tym Brzeskiem??? Jedziemy , wstpenie wyjazd z Krakowa ok 13-stej :gwizdanie: Zdzwonie sie z wami jutro bo ja po drodze sie dołacze
jarko Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Je będę czekał tak jak kiedyś w Targowisku.
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Siema wszystkim, dzięki za ekstra zabawę, zaraz poczytam co popisaliście i opiszę coś z mojej strony
jarko Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 JA bede w Bochni czekac Siema wszystkim, dzięki za ekstra zabawę, zaraz poczytam co popisaliście i opiszę coś z mojej strony lepiej nic nie pisz
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Siema wszystkim, dzięki za ekstra zabawę, zaraz poczytam co popisaliście i opiszę coś z mojej strony cze Grzesiu ...sorry ;(
domelq Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Pany to jak z tym Brzeskiem??? Ja się wybieram, miło będzie Was poznać osobiście. A potem jak, wracacie na spocika w Krakowie?
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ozi, ja mam tówj telefon, płaszcz jest w przychodni, a dwiózł Cie mój kuzyn, adresu nie podałeś, ja podałem ulicę a mój kuzyn dzwonił po wszystkich i pytał czy ktoś nie ma syna który poszedł na kawalerski i w końcu trafił [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 16:59_________________________________________________ Siema wszystkim, dzięki za ekstra zabawę, zaraz poczytam co popisaliście i opiszę coś z mojej strony cze Grzesiu ...sorry ;( Siema Piotr, nie ma za co przepraszać, zabawa była mega za***ista :kox: :kox:
Cuber Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 hahhahaha dzwonił po wszystkich :polew:
boseron Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 gratuluje udanej zabawy, pojechaliście grubo po bandzie
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 W sumie to nie będę pisał co było bo za duży hardcore :polew: foty to też pooglądamy we własnym gronie, z mojej strony chciałem podziękować wszystkim za super zabawę, za wszystkie prezenty a dwóm Panom za zorganizowanie i ogarnięcie wszystkiego, jestem ogromnie wdzięczny, Piotr,Grzesiek :notworthy: [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 17:08_________________________________________________acha, najlepszy był mój świadek, jak o 3-4 w nocy w mcdrivie (byliśmy z buta) wywalił babie na lade pisiora bo nie miała zestawu kawalerskiego :polew:
Wąski Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Cytat: ozi_wells Dzisiaj o 13:41no własnie nie wiem dzwonie do nich i nic ozi jak samopoczucie? ja jestem dętka a jak myslisz nawet nie wiem jak do domu trafiłem a pod blokiem . zgubiłem gdzies telefon i kurtke zostawiłem w szatni Ozi znalazłem Twój telefon http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/gielda_malopolska-t27981.75.html
sokolnh Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 W sumie to nie będę pisał co było bo za duży hardcore :polew: foty to też pooglądamy we własnym gronie, z mojej strony chciałem podziękować wszystkim za super zabawę, za wszystkie prezenty a dwóm Panom za zorganizowanie i ogarnięcie wszystkiego, jestem ogromnie wdzięczny, Piotr,Grzesiek :notworthy: [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 17:08_________________________________________________acha, najlepszy był mój świadek, jak o 3-4 w nocy w mcdrivie (byliśmy z buta) wywalił babie na lade pisiora bo nie miała zestawu kawalerskiego :polew: no ten Twoj swiadek to mnie za***iście urządził
Wąski Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja niestety nie jadę z wami [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 17:36_________________________________________________Grześ świadek dalej zły na mnie że nie chciałem z nim gadać :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 rozliczymy się w niedzielę Kamil
Cuber Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Panowie kurde dalej nie moge dojsc do siebie po wczorajszym :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja niestety nie jadę z wami [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 17:36_________________________________________________Grześ świadek dalej zły na mnie że nie chciałem z nim gadać :gwizdanie: świadek nic nie kaman ja też nie jadę, będę w GK od 18.00 [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 17:38_________________________________________________ rozliczymy się w niedzielę Kamil hehe ja też nie choć głowa mnie już przestała boleć i nawet nie jest mi już niedobrze
Rekomendowane odpowiedzi